Kunststofkozijnen
Kozijn & Houttechniek.nl in
Ijlst
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunststofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunststofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Kozijn & Houttechniek.nl
De Kling 9
8651 CL Ijlst

tel: 0515-531228

Extra informatie

Even voorstellen   
Mijn naam is Gerrit Spijksma, ik ben woonachtig in IJlst en eigenaar van Kozijn & Houttechniek.nl. Ik ben getrouwd met Hennie Spijksma van Gastouderopvang Hamertje Tik. Wij hebben twee dochters en een zoon, die allemaal al op zichzelf wonen.  
 
Vanaf 1969 ben ik al werkzaam in de bouw (o.a. bij ons familiebedrijf Timmerbedrijf Spijksma (1882 – 1994) met een speciale belangstelling voor machinaal timmerwerk. Ik ben gediplomeerd aannemer en doe naast mijn werkzaamheden ook nog een studie voor leraar Bouwtechniek 1e en 2e graad aan de Pedagogisch Technische Hogeschool in Groningen.  
 
Ik heb voor deze studie gekozen om het vakmanschap voor de toekomst te behouden en op die manier kan ik op zowel pedagogisch, didactisch als vakinhoudelijke wijze jonge mensen enthousiast maken voor het beroep van bouwtechniek en ben inmiddels aan de afronding van de studie begonnen. Daarbij hoop ik straks ook de bevoegdheid te krijgen om les te geven op VMBO en MBO scholen. Deze kunnen mij dan ook inhuren voor theorie en praktijklessen op het gebied van Bouwtechniek. 
 
 
Welkom op de website van het in het Friese Elfstedenstadje IJlst gevestigde Kozijn & Houttechniek .nl van mij, Gerrit Spijksma. Kozijn & Houttechniek .nl is zeer ervaren in houtbewerking en gespecialiseerd in het renoveren, onderhouden, leveren en maken van houten kozijnen, ramen en deuren (waaronder het RENOKYP System Spike draai-valsysteem *UNIEK* in Nederland), houten trappen in elke gewenste vorm, houtskeletbouw elementen, prefab dakkapellen, serres en nog veel meer. 
 
Daarnaast kunt u ook bij Kozijn & Houttechniek .nl terecht voor reparaties aan kozijnen, ramen en deuren. Dit doe ik voor zowel particulieren als bedrijven op een ambachtelijke wijze, met de moderne technieken van nu. Hierbij staat de kwaliteit uiteraard hoog in het vaandel. In samenwerking met Kroonkozijn ZWF beschikt Kozijn & Houttechniek.nl over een goed geoutilleerde machinale werkplaats met een eigen spuitcabine, zodat de producten geschilderd (grondverf) bij u worden afgeleverd. 
 
Ook kunnen aannemers en onderhoudsbedrijven (ZZP) een beroep op mij doen voor het maken van producten in hun eigen werkplaats, met hun eigen machines. Voordeel hiervan is dat de materialen en machines door het bedrijf zelf ter beschikking worden gesteld, zij huren alleen het vakmanschap in tegen een bijzonder scherp tarief, vraag naar de voorwaarden. 
 
Voor allerlei klussen in en om het huis kunt u ook bij Kozijn & Houttechniek.nl terecht. U kunt altijd contact met mij opnemen om de mogelijkheden te bespreken. 
 
Nieuwsgierig geworden? 
 
Neem dan contact met Kozijn & Houttechniek .nl op om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken. U kunt ook het contactformulier invullen, dan neem ik zo spoedig mogelijk contact met u op. 
 
U kunt ook kijken op de projecten- of referentiepagina voor een impressie van mijn lopende en afgeronde projecten en reacties van opdrachtgevers.