Kunststofkozijnen
Drijfhout's Timmerfabriek BV in
Joure
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunststofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunststofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Drijfhout's Timmerfabriek BV
Produksjewei 3
8501XD Joure

tel: 0513-431362

Extra informatie

Houten kozijnen geven uw woning aanzicht   
U staat er vermoedelijk niet bij stil, maar houten kozijnen bepalen het gezicht van een woning. Of het nu gaat om een nieuwbouwwoning, gerenoveerd huis of monumentaal pand: het juiste raam en de juiste deurkozijnen maken het helemaal af. 
 
Houten kozijnen komen nog steeds het meest voor in diverse bouwwerken. Drijfhout's Timmerfabriek maakt ze voor u op maat. 
 
De meest gebruikte houtsoort voor een houten kozijn is meranti. Maar ook met bijvoorbeeld merbau, oregon pine, iroko en red cedar vervaardigt Drijfhout's Timmerfabriek houten kozijnen van hoge kwaliteit. Uw persoonlijke wensen zijn daarbij onze leidraad. Wilt u een houten kozijn met roeden (plakroeden of echte roeden), panelen of draaibare delen (ramen en deuren)? Wij maken het voor u en zetten de kozijnen standaard in een grondverf van een kleur naar uw keuze. 
 
(!) Tip: het geeft een mooi effect om ramen en deuren een contrastkleur te geven.

Specialiteit
  • Houtendeuren 
  • Houtenkozijnen 
  • Houtentrappen