Kunststofkozijnen
Harrie Botter Trappen in
Kerkenveld
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunststofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunststofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Harrie Botter Trappen
Gedempte Hoofddiep 10
7926TR Kerkenveld

tel: 0528-711276

Extra informatie

Wij zijn een "jong" en dynamisch bedrijf. Met een klein team maken wij nu meer dan 20 jaar houten trappen in alle voorkomende situaties.
Onze trappen zijn handwerk. Geen trap is hetzelfde omdat geen huis of trapgat hetzelfde zijn.
We horen graag uw wensen en adviseren u over de mogelijkheden.

U kunt kiezen uit veel verschillende houtsoorten, stijlen en technieken. We fabriceren ook trappen in combinatie met RVS of smeedijzer. Dit doet de warme eigenschappen van hout beter uitkomen of geeft het juist een strak uiterlijk. Ook in stijlen is er een breed scala van mogelijkheden. Modern, klassiek, romantisch, robuust of zakelijk. We ontwerpen de trap naar uw wens.
Harrie Botter Trappen adviseert u hoe u uw gekozen trap in kunt passen in uw huis. Zodra u heeft besloten welke trap u wilt, maken wij een offerte. Wanneer u akkoord gaat komen wij de trap inmeten. Bij ons zijn er verschillende behandelingen van de trap mogelijk zoals lakken, schilderen, stralen en kleuren. Ook de afwerking is op maat. En omdat alles handwerk is, is de kwaliteit gegarandeerd. Na het fabriceren van de trap wordt de trap geplaatst volgens afspraak.

We zijn een klein trappenbedrijf in het Drentse Kerkenveld en omdat we klein zijn hebben we zeer korte lijnen. Bij ons is afspraak afspraak. Wij onderbouwen kwaliteit met stevige garanties.

Specialiteit
  • Trappen
  • Tafels
  • Kozijnen
  • Deurbeleg/Plinten
  • Hekwerk