Kunststofkozijnen
Schnackers Kunststof Kozijnen in
Kerkrade
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunststofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunststofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Schnackers Kunststof Kozijnen
Wiebachstraat 8
6466 NG Kerkrade

tel: 045 563 05 20

Extra informatie

Schnackers Kunststof Kozijnen is een jong en dynamisch team van ervaren vakmensen. Gedegen kennis van zaken, jarenlange praktijkervaring met persoonlijke aandacht en begrip voor de opdrachtgever maken ons bedrijf tot een aangename partner in kunststof kozijnen.   
Uw opdracht wordt met de grootst mogelijke zorg van advies tot en met plaatsing begeleid en opgevolgd. Dat leidt tot snelle en stipte levering. Met oog voor detail maken wij uw kozijnen in elke gewenste kleur, uitvoering en maat en plaatsen deze vervolgens met de opperste precisie. 
 
De diverse keurmerken zijn daarbij onze basisvoorwaarden. U zult zelf ervaren dat wij GEVOELSMATIG BETER presteren. 
 
Vakwerk 
 
Schnackers Kunststof Kozijnen staat voor vakwerk. Dat begint al bij een eerste kennismaking, waarbij wij luisteren naar uw wensen en verwachtingen. Deze vertalen wij eerst in een maatwerkadvies waaruit een passende offerte volgt, die u binnen een week in huis heeft. 
 
Zijn wij het samen eens over de offerte, dan gaan wij aan de slag. Wij meten het nieuwe kunststof kozijn haarfijn in en produceren het in eigen beheer. Onze ervaren monteurs plaatsen het vervolgens vakkundig volgens de strenge keurmerknormen en mét tien jaar garantie. 
 
Het spreekt voor zich dat zij de oude kozijnen desgewenst meenemen en het werk brandschoon opleveren. Vakwerk van a tot z, waardoor u ons als aangenaam beter ervaart. 
 
Kies uw kozijn 
 
Wij staan bekend om onze kunststof kozijnen. Kiest u voor kunststof, dan kiest u voor duurzaamheid. Kunststof kozijnen vergen nauwelijks onderhoud en zijn ongevoelig voor weersinvloeden. Daarnaast kenmerken kunststof kozijnen zich door de isolerende eigenschappen. Daardoor zijn zij niet alleen gevoelsmatig beter, maar ook voor uw portemonnee. 
 
Naast kunststof kozijnen bieden wij ook aluminium en houten kozijnen en deuren. Wij hebben dus altijd een deur of kozijn in huis die bij u, uw woning en budget past. 
 
Afhankelijk van de situatie heeft u bij kozijnen keuze uit een tweetal soorten met tal van verschillende uitvoeringen. Het vlakke kozijn oogt strak, tijdloos en is in alle mogelijk RAL-kleuren leverbaar. Ideaal voor nieuwbouwwoningen. Daarnaast is er het zogeheten renovatieprofiel, dat nauwelijks van echte houten kozijnen te onderscheiden is. 
 
Welk kozijn u ook kiest, in nieuwbouw of bestaande bouw, u zult zien en ervaren dat het altijd beter uitpakt bij ons. 
 
Kies kwaliteit 
 
Onze “alles in één hand-filosofie” garandeert een hoge mate van persoonlijke betrokkenheid en aandacht bij elke opdracht. Zowel voor particulier als projecten. 
 
De producten als ook de montage ervan beantwoorden ruimschoots aan de KOMO/KIWA-kwaliteitsnormen, NEN-normen, het SKG-keurmerk en het Politiekeurmerk “Veilig Wonen”. Daarnaast geven wij 10 jaar volledige garantie. 
 
Wij staan voor kwaliteit, die voortkomt uit een harmonieus samenspel tussen perfecte materialen en de beste vakmensen. Samen met onze innovatieve kijk op deuren en kozijnen leidt dit tot het beste resultaat tegen een aangename prijs. 
 
Alles in één hand 
 
Niet alleen biedt Schnackers Kunststof Kozijnen alles in één hand, desgewenst nemen wij u ook alles uit hand! Wij zijn niet alleen specialist in deuren en kozijnen, maar verrichten ook vakkundig bouwkundige aanpassingen. 
 
Wenst u kunststof, houten of aluminium deuren of kozijnen, wij bieden een ruim aanbod onder één dak. Of wat te denken van garagepoorten, binnen- en buitenvensterbanken, overkappingen, hefschuipuien, enzovoorts, enzovoorts. 
 
Vanuit onze bouwkundige achtergrond en ervaring staan wij u graag met aandacht en vakmanschap terzijde. Van advies tot en met montage. 
 
Alles in één hand geeft extra vertrouwen in kwaliteit.