Kunststofkozijnen
Verlaak en Zn BV in
Kessel
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunststofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunststofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Verlaak en Zn BV
Karreweg-Noord 32
5995ME Kessel

tel: 077-4621294

Extra informatie

Omstreeks 1908 startte oprichter Jos Verlaak met het verrichten van huis aan huis timmerwerkzaamheden. Inmiddels is het bedrijf in handen van de derde generatie, Joop Verlaak. Door de jaren heen heeft het bedrijf een gezonde groei doorgemaakt en telt het personeelsbestand ongeveer 25 personen. Verlaak kenmerkt zich door gemotiveerde vaklieden, van metselaar tot timmerman met een flexibele instelling. Wij hechten veel waarde aan een goede opleiding van de toekomstige werknemer en zijn lid van het erkend leerbedrijf. Onze vaklieden zijn dan ook graag bereidt hun kennis en ervaring over te dragen aan leerlingen in opleiding.   
Bij ons werken ervaren timmerlieden waardoor wij in staat zijn passend maatwerk te leveren op het gebied van dakkapellen, kozijnen, trappen etc. Dit alles natuurlijk in overeenstemming met uw wensen. 
 
Door de jaren heen heeft bouwbedrijf Verlaak een grote diversiteit aan nieuwbouw en renovatieprojecten tot stand gebracht in alle prijsklassen. Bekijk onze website en hopelijk kunnen wij een passende oplossing bieden voor uw wensen en eisen binnen uw budget. 
 
Nieuwbouw 
 
Verlaak biedt uitkomst voor al uw nieuwbouw projecten van klein tot groot. Veel twee onder een kap woningen maar ook bescheiden vrijstaande huizen hebben wij inmiddels met veel plezier gerealiseerd. 
 
Uiteraard zijn wij graag bereid in samenwerking met u en/of een architect, advies te geven c.q. mee te denken om uw droomwoning te ontwerpen. 
Tijdens het bouwproces zullen wij in nauw contact staan met de opdrachtgever zodat eventuele kleine aanpassingen geen enkel probleem zijn. 
Door onze jarenlange ervaring op het gebied van woningbouw kunnen wij een op traditionele wijze gebouwde, praktische en betaalbare woning voor u realiseren. 
 
Renovatie en verbouwing 
 
Al tientallen jaren zijn wij de vaste partner van de woningbouwstichting Kessel voor alle renovatiewerkzaamheden. Als hoofdaannemer verzorgen wij de complete aansturing voor de renovatieprojecten. Mede hierdoor zijn wij ook in staat een goede oplossing te zijn voor u, op het gebied van gevel en interieur renovatie. 
 
Bij gevelrenovatie kunt u denken aan het uitkappen van de oude voegen, reiniging en zandstralen van de gevel, impregneren en natuurlijk het nieuwe voegwerk zelf. 
 
Onder interieur renovatie verstaan wij vernieuwing van bijvoorbeeld uw badkamer, keuken, vloeren, trappen, kozijnen en dakkapellen. 
 
Het verbouwen en/of uitbreiden van uw woning of bedrijfspand is één van onze dagelijkse voorkomende werkzaamheden, te denken valt hierbij aan: serres/ dakkapellen, garages, bergingen, uitbreidingen etc.. 
 
Mocht u een verbouwing door bouwbedrijf Verlaak willen laten uitvoeren, dan kunt u in een persoonlijk gesprek uw wensen kenbaar maken, hoe u de verbouwing/uitbreiding uitgevoerd wilt hebben. 
Uiteraard zullen wij tijdens dit gesprek de bouwkundige mogelijkheden met u doornemen. 
 
Utiliteitsbouw 
 
Met onderstaande projecten hebben wij bewezen een uitkomst te kunnen zijn voor de utiliteitsbouw.Als hoofdaannemer zijn wij in staat de complete realisatie van kantoorpanden, bedrijfsloodsen en combinaties hiervan te realiseren.

Specialiteit
  • Dakkapel  
  • Kozijnen  
  • Trap / balustrade  
  • Timmerwerk op maat