Kunststofkozijnen
Ketelaar Zonwering & Rolluiken in
Kilder
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunststofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunststofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Ketelaar Zonwering & Rolluiken
Julianaboom 8
7035CX Kilder

tel: 0315-324021

Extra informatie

Welkom bij Ketelaar zonwering en verandadaken. Ketelaar zonwering en verandadaken is gevestigd in Kilder nabij Doetinchem en staat al geruime tijd synoniem voor comfort en creativiteit. Bij de selectie van ons zonwering, rolluiken, hordeuren en veranda assortiment staat functionaliteit, veiligheid en gebruiksvriendelijkheid voorop. Het onderhoud is dan ook uiterst eenvoudig.   
De zonwering biedt bij elke stand van de zon een optimale bescherming tegen fel zonlicht en hoge buitentemperaturen en zorgt zo voor een bescherming van uw kostbare interieur. De rolluiken vormen een excellente zon en hittewering in de zomer en zorgen voor extra isolatie en energiebesparing in de winter. Rolluiken zijn tevens goede geluidsisolatoren en hebben een inbraakwerende functie. 
 
Naast de levering en installatie van zonwering, rolluiken en hordeuren is Ketelaar zonwering en verandadaken een adviseur met een moderne kijk op effectiviteit en functionaliteit. Samen met u selecteren we de producten die in uw situatie het beste rendement opleveren. Het ongeëvenaarde scala aan mogelijkheden van Ketelaar zonwering en verandadaken maakt het, ideale kwaliteitsproduct om uw woning stijlvol af te werken, te beschermen of te isoleren. Zowel bij de collectie rolluiken als binnen de zonweringlijn wordt tot in de kleinste details rekening gehouden met de variëteit aan smaken, wensen, voorkeuren en behoeften van de klanten. De diversiteit aan doekkleuren, doekeigenschappen en doekkwaliteiten zorgen ervoor dat Ketelaar zonwering en verandadaken aan een ieders behoefte kan voldoen. 
 
Samen werken met Ketelaar zonwering en verandadaken geeft U een uitstekende garantie en 100% service!

Specialiteit
  • Verandadaken 
  • Rolluiken 
  • Screens 
  • Markiezen 
  • Knikarmschermen 
  • Uitvalschermen 
  • Horren 
  • Kunststofkozijnen 
  • Gevelbekleding