Kunststofkozijnen
Kooistra Van der Ploeg Kozijnkonstrukties in
Kollumerzwaag
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunststofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunststofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Kooistra Van der Ploeg Kozijnkonstrukties
Harm Smidswei 13
9298 RE Kollumerzwaag

tel: 0511 - 443615

Extra informatie

Kooistra Van der Ploeg Kozijnkonstrukties gevestigd te Kollumerzwaag.   
Innoveren-vernieuwen is waar wij ons als jonge timmerfabriek voortdurend mee bezig houden. Naast snelle en voordelige levering staat vooral kwaliteit volgens de K.V.T. 95 normen bij ons voorop. Als gevolg hiervan zijn wij van het contramallen (in verstek) overgestapt om onze constructies te vervaardigen met een pen en gat verbinding. 
 
 
Nieuw in eigen productie zijn de hef schuifpuien en draaikiep ramen. 
 
 
Bouwprojecten op tijd opleveren met kozijnen van Kooistra van der Ploeg 
 
Elke aannemer en ieder bouwbedrijf wil al zijn bouwprojecten graag op tijd - en zelfs liever eerder - opleveren. U toch ook? Dan bent u bij Timmerfabriek Kooistra van der Ploeg Kozijn constructies aan het juiste adres. 
 
Wij kunnen namelijk het bouwproces voor u versnellen door u zo mogelijk binnen 3 a 4 weken op maat gemaakte compleet afgemonteerde (hardhouten) kozijnen te leveren. En ook nog tegen een uiterst betaalbare prijs! 
 
 
Kooistra Van der Ploeg Kozijnkonstrukties inschakelen is voor u voordelig. Het scheelt u in tijd en dus in kosten. Bovendien scheelt het u in afval, u krijgt van ons immers het materiaal kan en klaar. Het rechtstreeks persoonlijke contact met u als klant vormt een garantie voor duidelijke afspraken en daarmee een snelle levering. 
 
 
Kortom, wij kunnen u het (bouw) leven een stuk gemakkelijker en goedkoper maken. 
 
 
Voor vragen kunt u uiteraard even contact op nemen of kom eens langs in onze timmerfabriek! 
 
 
Timmerfabriek 
 
Kooistra Van der Ploeg Kozijnkonstrukties is gevestigd aan de Harm Smidswei in Kollumerzwaag. Het bedrijf is gespecialiseerd in houtconstructies. In de timmerfabriek worden houten producten gemaakt. In het bedrijf van Timmerfabriek Kooistra van der Ploeg worden onder andere (hardhouten) timmerfabriek kozijnen, deuren en ramen geproduceerd en geleverd. De gehele productie van Timmerfabriek Kooistra van der Ploeg vindt plaats onder één dak. Timmerfabriek Kooistra van der Ploeg vindt het belangrijk dat er goed en duidelijk contact is met de klant. Hierdoor, in combinatie met onze ruime ervaring, zorgen wij ervoor dat er duidelijke afspraken met de klant worden gemaakt. 
 
 
Werkwijze bij fabricage van timmerfabriek kozijnen 
 
Kooistra Van der Ploeg Kozijnkonstrukties is gespecialiseerd (hardhouten) timmerfabriek kozijnen. De timmerfabriek kozijnen beschikken over een natuurlijke uitstraling en zijn daarnaast gemakkelijk en snel te onderhouden. Tevens worden de timmerfabriek kozijnen gefabriceerd met hoogwaardige houtsoorten. Het productieproces begint bij het inkorten van het ruwe hout. Daarna wordt het vierzijdig geschaafd. In de volgende stap gaat het hout van het timmerfabriek kozijn naar de pennenbank. Hierna worden de deuvels verleidt. Vervolgens worden met een frees de delen geprofileerd. De opsluitbank drukt de verinbindingen in elkaar. Overtollige lijmresten worden verwijderd en er vindt voorbehandeling tegen indringend vocht plaats. Daarna wordt het hout voorzien van twee of drie watergedragen verflagen. Tot slot wordt het hout voorzien van 2 of 3 verflagen op waterbasis. Tot slot worden de timmerfabriek kozijnen afgemonteerd. 
 
 
Snelle levering bij Kooistra Van der Ploeg Kozijnkonstrukties 
 
Aannemers en bouwbedrijven willen hun projecten tijdig en zo mogelijk eerder aan de klant opleveren. Timmerfabriek Kooistra van der Ploeg zorgt ervoor dat de oplevering van de timmerfabriek kozijnen geen vertraging zal oplopen, mede door een goede werkwijze. Timmerfabriek Kooistra van der Ploeg kan het bouwleven u een stuk makkelijker maken, en ook nog eens tegen een uiterst betaalbare prijs. Wij maken het mogelijk het bouwproces te versnellen dankzij deze werkwijze. Hierdoor is het al mogelijk binnen 3 a 4 weken op maat gemaakte, compleet afgemonteerde hardhouten timmerfabriek kozijnen of deuren te leveren. 
 
 
Kozijnen 
 
De omrandig van een raam of deur wordt een kozijn genoemd. Een (komo) kozijn heeft twee verschillende functies. Ten eerste zorgt een kozijn ervoor dat er licht in het gebouw terecht kan komen. Tevens kunnen kozijnen ervoor dienen om ventilatie mogelijk te maken in het gebouw. Timmerfabriek Kooistra van der Ploeg kan (komo) kozijnen leveren in alle soorten en maten. Wij leveren maatwerk tegen een lage prijs. De gehele fabricage van de kozijnen vindt plaats bij Timmerfabriek Kooistra van der Ploeg onder 1 dak in Kollumerzwaag. 
 
Komo kozijnen 
 
Al kozijnen die Timmerfabriek Kooistra van der Ploeg fabriceren en leveren, voldoen aan het Komo Keurmerk. Alle glaslatten, tochtstrippen en hang- en sluitwerk worden gemonteerd volgens de richtlijnen van het Komo Keurmerk. Het Komo Keurmerk staat ook wel bekend als hét kwaliteitskeurmerk in de bouwwereld. Het garandeert hoge kwaliteit kozijnen, doordat de kwaliteit door onafankelijke instellingen wordt beoordeeld. Ook de veiligheid wordt met het Komo Keurmerk gegarandeerd. Het Politie Keurmerk is namelijk gekoppeld aan het Komo Keurmerk. Zo zijn alle komo kozijnen optimaal beschermd tegen inbraak. Voor meer informatie over de veiligheid van Komo kozijnen, kunt u terecht op de website van het Komo keurmerk. 
 
 
Snelle levering van houten kozijnen 
 
Kooistra Van der Ploeg Kozijnkonstrukties zorgt ervoor dat uw (komo) kozijnen zonder vertraging worden geleverd en gemonteerd. Hierdoor kunnen wij het bouwwerk voor u een stuk makkelijker maken, tegen een uiterst betaalbare prijs. Het bouwproces kan worden versneld, doordat wij zo mogelijk binnen 3 tot 4 weken op maat gemaakte, compleet afgemonteerde (komo) kozijnen aan u kunnen leveren. Heeft u nog vragen, neemt u dan zo snel mogelijk contact op met Timmerfabriek Kooistra van der Ploeg, zodat wij al uw vragen over (komo) kozijnen kunnen beantwoorden.