Kunststofkozijnen
Bouwbedrijf Flipse BV in
Koudekerke
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunststofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunststofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Bouwbedrijf Flipse BV
Karreveld 1/A
4371GA Koudekerke

tel: 0118-555900

Extra informatie

Bouwbedrijf Flipse BV, opgericht in 1928, heeft zich in haar ruime bestaans-  geschiedenis ontwikkeld tot een allround bouwonderneming. 
 
Zowel op het gebied van de woning- en utiliteitsbouw, als voor wat betreft verbouwingen, renovatie en onderhoud, heeft het bedrijf een uitstekende reputatie in de regio weten op te bouwen. 
 
 
Het beleid dat hieraan ten grondslag ligt kenmerkt zich door een sterk marktgerichte aanpak, waarin niet alleen knowhow en kwaliteit, maar ook service en zorg voor arbo en milieu centraal staan. Het is dan ook niet zonder reden, dat steeds meer particulieren en professionele opdrachtgevers de weg naar Bouwbedrijf Flipse als bouwpartner vinden. De uitstraling van de huisvesting van kantoor en timmerwerkplaats onderstreept het moderne en dynamische karakter van het bedrijf en is tevens een weerspiegeling van de groei in de afgelopen jaren. 
 
 
Bedrijfsprofiel 
 
 
Geschiedenis 
 
Bouwbedrijf Flipse BV is ontstaan in 1928 toen P. Flipse, als “ZZP-er” aan de slag ging. Na de oorlog is het bedrijf door toetreding/overname van C.J. Flipse gegroeid tot een allround bouwonderneming. Vanaf 1987 was het bedrijf in handen van de heer C. (Chris) Roose en de heer C.P.C. (Kees) Flipse die samen de directie voerden. Per 01-01-2012 hebben de zittende directieleden van Bouwbedrijf Flipse b.v., de heren Chris Roose en Kees Flipse na bijna 25 jaar actief te zijn geweest, de aandelen van Bouwbedrijf Flipse b.v. overgedragen aan Bouwgroep Peters b.v. te Middelburg. De heer Ron Flipse, algemeen directeur van Bouwgroep Peters b.v., is inmiddels ook benoemd tot algemeen directeur van Bouwbedrijf Flipse b.v. 
 
Bouwbedrijf Flipse BV blijft als zelfstandige vennootschap actief in de haar bekende marktsegmenten. De werkplaatsactiviteiten van beide bedrijven worden samengevoegd op de locatie aan het Karreveld in Koudekerke. 
 
 
Bedrijfsactiviteiten 
 
Bouwbedrijf Flipse BV is een all-round bouwonderneming die zich in haar bedrijfsactiviteiten richt op de woning- en utiliteitsmarkt, groot- en klein onderhoud, verbouwingen en renovatieprojecten. In die marktsegmenten behoren zowel de particuliere- als de professionele opdrachtgevers tot de klantenkring. 
 
Opdrachten worden verworven op de aanbestedingsmarkt, maar ook door samenwerkingsverbanden met opdrachtgever, architect en relevante onderaannemers. In die samenwerkingsverbanden (bouwteam) wordt door bundeling en integratie van kennis en ervaring een grote toegevoegde waarde voor de opdrachtgever/eindgebruiker gerealiseerd. Niet alleen de realisatiekosten, maar ook de onderhouds- en beheerskosten gedurende de levensduur van het project, zijn daarbij van belang.  
 
In de markt van de kleinere en grotere verbouwingen worden opdrachtgevers ontzorgd. Desgewenst wordt het gehele bouw- en ontwikkelingstraject (woninguitbreidingen, badkamerrenovaties, isolatiewerkzaamheden etc.) verzorgd. Van maatwerkadvies, planvorming en vergunningsaanvraag tot realisatie, eventueel gevolgd door een onderhoudsadvies en uitvoering van dit onderhoud. De opdrachtgever kan ter meerdere zekerheid bij dit soort werkzaamheden gebruik maken van een verzekerde garantie via BouwGarant. 
 
Daarnaast bestaan voor het beperken van het energiegebruik in de bestaande woning mogelijkheden tot het verkrijgen van subsidie. Bouwbedrijf Flipse is partner van Meer met Minder en kan ook in eigen beheer een energieprestatieadvies (EPA) voor de opdrachtgever maken. 
 
Bouwbedrijf Flipse BV is daarnaast ook al decennia lang actief in de projectontwikkeling. In eigen beheer worden woningbouw locaties verworven, ontwikkeld en gerealiseerd. Daarbij spelen kennis van de markt, visie en klantgerichtheid een belangrijke rol. Woningen worden verkocht door lokale makelaars en gebouwd met Woningborg Garantie. 
 
 
Innovatie 
 
 
Om faalkosten te reduceren en tegelijkertijd de geleverde kwaliteit te verbeteren is Bouwbedrijf Flipse bezig met de implementatie van het BIM model. Projecten worden daarbij niet meer uitgewerkt in een veelvoud aan verschillende tekeningen. De stapel tekeningen wordt vervangen door de integrale ontwikkeling van één 3D-bouwmodel. In dit model zijn alle gegevens van de relevante bouwpartners samengevoegd, zodat een beter inzicht vooraf kan worden verkregen in aansluitingsproblemen tussen de verschillende vakdisciplines. Op deze wijze wordt het mogelijk om het bouwproces virtueel uit te voeren. Het model kan worden voorzien van aanvullende intelligentie in de vorm van productspecificaties, onderhoudstermijnen en tal van andere informatieitems, die ook voor de opdrachtgever in de gebruiksfase van nut kunnen zijn. Daarnaast kan de opdrachtgever een beter inzicht (3D-visualisatie) vooraf verkrijgen in de ruimtelijke verhoudingen van het eindproduct.  
 
 
Scholing en onderwijs 
 
Medewerkers van Bouwbedrijf Flipse worden regelmatig bijgeschoold. Door gebruikmaking van het frequente trainingsaanbod van Bouwend Nederland, maar ook een meer individueel gerichte/gewenste aanpak wordt gestimuleerd. Alle medewerkers beschikken over een veiligheidscertificaat. Een aantal medewerkers beschikt over het certificaat “bedrijfshulpverlener”.