Kunststofkozijnen
Brouwer Kruiningen Timmerfabriek in
Kruiningen
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunststofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunststofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Brouwer Kruiningen Timmerfabriek
Nisseweg 15
4416PK Kruiningen

tel: 0113-381976

Extra informatie

Brouwer Kruiningen Timmerfabriek   
Brouwer Kruiningen Timmerfabriek staat voor maatwerk, service en vakmanschap. Al meer dan 30 jaar produceren wij o.a. hoogwaardige houtenkozijnen, -ramen en -deuren. 
 
Innovatie en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Wij zijn aangesloten bij de brancheorganisaties, voorzien zijn van diverse keurmerken en certificeringen. 
 
Door onze ruime ervaring, vakmanschap en service, aangevuld met een modern machinepark, Leveren wij een breed assortiment maatwerk van kozijnen, ramen, deuren tot trappen. Niet alleen projectmatig voor de woningbouw en utiliteitsmarkt, maar ook maatwerk voor aannemer en particulier is één van onze sterke kanten. 
 
Via een duidelijk aanspreekpunt binnen onze organisatie, wordt het bedenken en uitwerken van oplossingen en detailleringen voor uw timmerwerk een vanzelfsprekendheid 
 
 
Kwaliteit 
 
Kwaliteit en vakmanschap zijn enkele van de kernwoorden die bij ons bedrijf horen. Om de kwaliteit te garanderen en te borgen, zijn wij gecertificeerd en onze producten van keurmerken voorzien. Tevens zijn we aangesloten bij diverse relevante vak- en bedrijfsorganisaties 
 
Erkend leerbedrijf 
 
Brouwer Kruiningen Timmerfabriek is door SH&M erkend als leerbedrijf. SH&M controleert en begeleid ons bedrijf en onze praktijkopleider. Timmerfabriek Brouwer is door SH&M aangewezen als "een goede en veilige leerplaats conform de Arbowet" met "voldoende en deskundige begeleiding" 
 
Brouwer Kruiningen Timmerfabriek en Duurzaamheid 
 
Ondanks dat hout als grondstof duurzaam is, moeten de bossen waaruit het hout afkomstig is ook duurzaam beheerd worden. 
 
Met certificeren van duurzaam bosbeheer en de handelsketen wordt beoogd kopers van houten producten de garantie te geven dat zij een product aanschaffen dat afkomstig is uit een goed beheerd bos, waarbij rekening is gehouden met de sociale, ecologische en economische aspecten. Door het kopen van deze gecertificeerde en dus aantoonbaar verantwoord geproduceerde houten producten wordt direct bijgedragen aan het behoud en duurzaam beheer van bossen wereldwijd. Immers, zonder vraag geen aanbod. 
 
Om te kunnen garanderen dat het hout(en product) met een keurmerk ook daadwerkelijk afkomstig is uit verantwoord beheerde bossen, wordt de hele keten die het hout van bos tot eindproduct doorloopt, gecontroleerd. Dit wordt de 'Chain of Custody' (CoC) genoemd. Elk bedrijf (schakel) in de keten wordt, net als het bos, door een onafhankelijke instantie gecontroleerd. Indien uit deze controle blijkt dat het bedrijf voldoet aan de voorafgestelde regels, ontvangt het bedrijf een CoC certificaat. Dit certificaat heeft een uniek nummer, waarmee het hout getraceerd kan worden. Dit nummer op de factuur vormt het bewijs dat het hout dat gekocht wordt ook daadwerkelijk uit goed beheerde bossen komt. Het is dus van groot belang dat alle schakels in de keten gecertificeerd zijn en de keten daarmee gesloten is. Dit gaat van houthandelaar, houtzagerij en timmerfabrikant tot aannemer, bouwbedrijf en winkelketen. 
 
Maatwerk 
 
Naast onze seriematige producties zijn we ook volledig ingericht voor het maatwerk volgens uw opgave en wensen. Onderstaand vind u een greep uit wat we zoal produceren. 
 
- schuine kozijnen 
- kozijnen met togen 
- ronde kozijnen 
- garagedeuren 
- mendeuren 
- trappen