Kunststofkozijnen
Van Ooyen Glashandel in
Landgraaf
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunststofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunststofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Van Ooyen Glashandel
Marconistraat 7/A
6372PN Landgraaf

tel: 045-5311413

Extra informatie

Glashandel Van Ooyen in Landgraaf in Zuid Limburg staat voor vakmanschap, kwaliteit en innovatie sinds 1937... (een klein stukje geschiedenis)   
De oorsprong van onze glashandel ligt in het jaar 1937 toen dhr Ger van Ooyen zijn bedrijf had ingeschreven in de Kamer van Koophandel. Er was sprake van een éénmansbedrijf, er bestond in die tijd nog geen apart beroep als glaszetter, de schilder was in die tijd meteen ook de glaszetter! De ondernemersgeest van de familie van Ooyen heeft er mede toe geleid dat het Landgraafse bedrijf een goede naam heeft opgebouwd in haar regio. Een korte terugblik... 
 
In 1937 startte dhr. Ger van Ooyen als kleine zelfstandige ondernemer. Ger’s zoon Sjef nam in 1967 het bedrijf over waarna kleinzoon en derde generatie Francesco van Ooyen de glashandel in 2009 definitief overnam. Na beide overname"s werd er geïnvesteerd en het bedrijf van de familie van Ooyen werd geleidelijk aan een grote speler in de regio. 
 
24-uurs glasservice... 
 
Om onze opdrachtgevers een breder dienstenpakket te kunnen aanbieden werd in 1974 de glas