Kunststofkozijnen
vd Dool Bouw BV in
Leerdam
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunststofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunststofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

vd Dool Bouw BV
Nijverheidstraat 14
4143HM Leerdam

tel: 0345-618244

Extra informatie

Onze 17 medewerkers staan graag voor u klaar. Al meer dan 75 jaar zijn wij actief in de regio Leerdam en omstreken. We beschikken ook over een eigen machinale timmerwerkplaats waar in eigen beheer dakkapellen, kozijnen, ramen, trappen en betimmeringen worden gemaakt.   
Woningbouw 
 
Woningbouwprojecten worden voornamelijk uitgevoerd in opdracht van particulieren. Dit betreft in de hoofdzaak vrijstaande woningen. In nauw overleg met de opdrachtgever en architect worden deze projecten uitgevoerd. 
 
Na opdracht voor een werk worden de voorbereidingen in gang gezet. Materialen worden indien nodig op het werk ingemeten en ingekocht. Door de korte lijnen binnen onze organisatie kunnen wij slagvaardig werken. Dit houdt de kosten laag en komt de kwaliteit ten goede.