Kunststofkozijnen
Rollecate in
Leeuwarden
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunststofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunststofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Rollecate
Vestaweg 1
8901 BR Leeuwarden

tel: 058 233 3000

Extra informatie

Rollecate: Uw partner in kunststof en metalen gevelsystemen!   
Al bijna 60 jaar is Rollecate een toonaangevende gevelbouwer in de woningbouw en utiliteitsbouw. Wij zijn altijd in staat een passende oplossing te bieden voor ramen, deuren en complexe gevelsystemen. Hierbij kan onderscheid gemaakt worden in aluminium gevelsystemen, kunststof gevelsystemen en stalen gevelsystemen. Voor de ramen en deuren wordt gebruik gemaakt van aluminium en staal. Onafhankelijk van gevelsysteem of materiaal wordt voor u de optimale gevelinvulling bepaald. 
 
Rollecate is in 1954 begonnen als producent van stalen ramen en deuren. Tegenwoordig is de Rollecate een internationale onderneming met verschillende divisies in aluminium, staal, kunststof en glas. Wij verzorgen de gevelinvulling van hoogbouw, laagbouw, nieuwbouw en renovatie voor woning of utiliteitsbouw. Van ontwerp tot onderhoud, via engineering, productie en montage overzien wij het gehele proces. 
 
Toonaangevend in aluminium, staal en kunststof gevelsystemen! 
 
Rollecate, in 1954 begonnen als producent van stalen ramen en deuren, heeft zich ontwikkeld tot een modern, efficiënt en multidisciplinair bedrijf bestaande uit een aluminium, kunststof, staal en glas divisie met vestigingen in binnen- en buitenland. Al sinds onze oprichting hebben we ons toegelegd op het ontwikkelen en verbeteren van normen en technieken in de gevelbouw. Rollecate produceert aluminium gevelsystemen, stalen gevelsystemen en gevelsystemen van kunststof. 
 
Wij verzorgen de gevelinvulling van hoogbouw, laagbouw, nieuwbouw en renovatie voor woning of utiliteit. Van ontwerp tot onderhoud, via engineering, productie en montage overzien wij het gehele proces. Mede dankzij een eigen productontwikkeling met testfaciliteiten zijn we in staat om ook aan de meest veeleisende gevelconstructies een maatwerk invulling te geven.