Kunststofkozijnen
De Graaf BV Bouwbedrijf in
Leimuiden
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunststofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunststofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

De Graaf BV Bouwbedrijf
Burg Bakhuizenlaan 44
2451AB Leimuiden

tel: 0172-506506

Extra informatie

Diensten   
De Graaf BV Bouwbedrijf hanteert een persoonlijke aanpak en is een flexibele partner voor het verwezenlijken van uw wensen. Wij zijn betrokken in alle fasen van het bouwproject: van initiatief en ontwerp, realisatie en oplevering, tot bewoning of gebruik. 
 
Nieuwbouw, Verbouw en Renovatie 
 
De Graaf BV Bouwbedrijf werkt projectmatig om zo stap-voor-stap uw wensen op een goede wijze te realiseren. 
 
Uw plannen voor nieuwbouw, verbouw of renovatie worden allereerst door ons onderzocht op haalbaarheid en eventueel in overleg voorzien van aanpassingen. 
 
Vervolgens wordt de uitvoering aangevangen. U wordt actief betrokken bij het project: u maakt deel uit van de bouwdirectie, eventueel samen met uw adviseur. Gedurende de bouw weet u dus precies wat er gaande is en kunt u -indien mogelijk- tussentijdse aanpassingen doorvoeren. 
 
Het project wordt afgesloten met de oplevering. Na de oplevering heeft u garantie op de door Bouwbedrijf de Graaf BV gerealiseerde bouwwerken. 
 
 
Bouwkundig Tekenen en Advies 
 
De Graaf BV Bouwbedrijf beschikt over haar bouwkundig tekenbureau Conte. Zij zorgt ervoor dat uw wensen worden uitgetekend en dat daarvoor een vergunning kan worden aangevraagd. De benodigde stappen worden gecoördineerd door Bouwbedrijf De Graaf. Kijkt u op www.conte.nl voor meer informatie. 
 
Tijdens het proces waarin uw wensen op papier worden gesteld, zal Bouwbedrijf de Graaf u adviseren inzake de bouwkundige en constructieve aspecten. 
 
Visie 
 
De Graaf BV Bouwbedrijf bestaat sinds 1938. Ons uitgangspunt is traditionele service, maar met de toepassing van de modernste en meest duurzame bouwtechnieken. 
 
Een bouwproject is zowel voor een opdrachtgever als een aannemer een intensief project, dat vaak ook een lange doorlooptijd heeft. Bouwbedrijf de Graaf is flexibel en heeft een persoonlijke aanpak. 
 
Samenwerking en overleg is de belangrijkste bouwsteen in ons bouwproces.