Kunststofkozijnen
Alcast BV in
Leunen
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunststofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunststofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Alcast BV
Horsterweg 10/A
5809ES Leunen

tel: 0478-531144

Extra informatie

Over Alcast BV | Bedrijfsprofiel   
Welkom bij Alcast BV. Bij ons kunt u terecht voor alles wat u wilt weten over de mogelijkheden van aluminium en kunststof profielen in uw huis, bij nieuwbouw of renovatie. En dat zijn er nogal wat. Want met aluminium en kunststof is bijna alles mogelijk. Van kozijnen, deuren, en schuifpuien tot aluminium serres, overkappingen en lichtstraten van hoge kwaliteit. Duurzaam, tijdloos en vrijwel onderhoudsvrij. 
 
 
Bedrijfsprofiel 
 
Alcast BV: Vakmensen voor creatieve oplossingen. 
 
Alcast BV werd opgericht in 1979. Sindsdien heeft Alcast BV zich gespecialiseerd in de constructie van ramen, deuren, schuifpuien, winkelpuien, vliesgevels, lichtstraten, overkappingen en serres zowel in aluminium als kunststof. Met een team van vakmensen werken we aan de meest creatieve oplossingen voor uw vraagstuk. Dat betekent maatwerk voor elk project, voor particulieren én utiliteitsbouw. Het uiteindelijke doel is en blijft: het creëren van optimaal woongenot. 
 
Wij beschouwen het als onze missie om een betrouwbaar en bekwaam partner te zijn voor relaties op de particulier en zakelijke markt, met een goede prijs/kwaliteit verhouding en een uitstekende service. 
 
Afspraak = afspraak. 
 
Met eigen montageploegen en servicedienst staat Alcast BV garant voor een uitstekende montage en nakoming van zijn service op door ons geleverde producten. 
Aluminium en kunststof is een perfect materiaal en wint fors terrein ten opzichte van hardhout. Of het nu gaat om renovatie, uitbreiding of nieuwbouw. Het uiteindelijke doel is optimaal woongenot. 
Met Alcast BV bepaalt u uw wensen qua inbraakveiligheid, isolatie, stijl, kleur en vorm van uw ramen en deuren. Aluminium en kunststof ramen en deuren zijn te verkrijgen in vele vormen en kleuren. U kunt dus eindeloos combineren en de ramen en deuren kiezen die het beste bij u passen. 
Alcast BV is lid van de VMRG ( vereniging Metalen Ramen en Gevelbranche). 
 
Het VMRG Keurmerk biedt u de zekerheid van kwaliteit! 
 
Over Alcast BV | Kwaliteit 
 
U kiest voor Alcast omdat: 
 
  • u voor de voordelen van aluminium of kunststof kiest  
  • wilt werken met een regionaal constructeur met landelijke expertise 
  • kiest voor het vertrouwen van het Reynaers Diamond Partnerschap 
  • een goede performance verwacht 
  • blindelings wilt vertrouwen op goede service en kwaliteit 
  • een partner zoekt die meedenkt over oplossingen die bijdrage aan uw 
  • woongenot 
 
 
Over Alcast BV | Werkwijze 
 
U heeft belangstelling voor een van onze producten, maar hoe gaat het nu in zijn werk? 
 
Het bespreken van uw wensen kan bij u thuis of in onze showroom. Onze openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 8.00 uur tot 17.00 uur. Buiten deze tijden zijn wij u graag op afspraak van dienst. Aangezien een adviesgesprek enige tijd in beslag kan nemen, adviseren wij u een afspraak te maken. 
 
Nadat u de offerte heeft ontvangen en u tot opdrachtverstrekking bent overgegaan ontvangt u van ons een bevestiging van de gemaakte afspraken. 
 
Een van onze technisch specialisten neemt bij u thuis de exacte maten van de bestelde producten op en bespreekt eventuele verdere details. 
 
Voor aanvang van de werkzaamheden wordt contact met u opgenomen en wordt in overleg, de montagedag afgestemd.