Kunststofkozijnen
Glas- & Renovatiebedrijf S van Beuningen in
Linden
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunststofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunststofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Glas- & Renovatiebedrijf S van Beuningen
Steegstraat 8
5439NL Linden

tel: 0485 350521

Extra informatie

Wilt u verbouwen, renoveren, isoleren, herstellen enz.   
Neem dan contact met mij op voor verdere afspraken of een vrijblijvende offerte. 
 
Bij glasbreuk heb ik direct service en door goede afspraken met de glashandel, kan ik zeer snel een vervangende ruit leveren. 
 
Voor bescherming tegen inbraak of weersomstandigheden kan ik het raam en/of de deur tijdelijk dichtmaken met een noodruit of hout. 
 
Dubbelglas of isolatieglas isoleert veel beter dan enkel glas. Dubbelglas heb je in veel verschillende soorten en maten van gewoon dubbelglas tot extra geïsoleerd dubbelglas, het zogenaamde HR+ glas en HR++ glas. De overstap naar dubbelglas is vaak de beste energiebesparende maatregel die u kunt nemen. Met dubbelglas kunt u stevig besparen op uw stookkosten waardoor de investering zich vaak snel terug verdient. Met dubbelglas ten opzichte van enkel glas, kan het jaarlijkse gasverbruik van een gemiddeld huishouden met 20m3 per vierkante meter glas worden verlaagd. Ook als uw ramen en kozijnen nog niet aan vervanging toe zijn, kan het toch interessant zijn om enkel glas te laten vervangen door isolerend glas. Dubbele beglazing verhoogt bovendien het wooncomfort en werkt inbraakwerend. 
 
Als u geen inkijk wilt of voor een mooiere uitstraling van uw woning kan het glas ook geleverd worden in diverse decoratieve uitvoeringen, of als confrontatieglas, spiegelglas, veiligheidsglas, draadglas, enz. Het nieuwste is isolatieglas met ingebouwde jaloezieën, dus nooit geen lamellen meer schoonmaken, ook is de aluminium tussenstrip bij isolatieglas leverbaar in diverse kleuren.