Kunststofkozijnen
Constral Serres & Kozijnen in
Lobith
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunststofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunststofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Constral Serres & Kozijnen
Energieweg 2
6915SB Lobith

tel: 0316-547121

Extra informatie

Wie is Constral Serres & Kozijnen   
Constral Serres & Kozijnen is in 1991 opgericht door Herman Hendriksen en Tonny van Kouwen. Het constructiebedrijf in aluminium en staal groeide sindsdien snel uit tot een bekende Liemerse onderneming met een hecht team medewerkers. Constral heeft zich gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren en plaatsen van serres, lichtstraten, luxe overkappingen en deuren en kozijnen. 
 
Uitgebreide showroom 
 
De beste serre komt voort uit het beste advies. Daar nemen we dan ook graag de tijd voor in onze ruime showroom in Lobith. De showroom heeft een groot aantal voorbeeldconstructies staan. Met een uitgebreide fotoshow vullen we deze voorbeelden aan. Zo kunt u met eigen ogen zien wat de mogelijkheden zijn. 
 
U bent van harte welkom om binnen te lopen. Wilt u er zeker van zijn dat we voldoende tijd hebben om uw plannen te bespreken? Maak dan een afspraak. 
 
Fabricage in eigen huis 
 
Alle producten van Constral Serres & Kozijnen worden sinds jaar en dag geproduceerd in onze eigen werkplaats en door de eigen monteurs op locatie gemonteerd. Hierdoor kunnen we de beste kwaliteit garanderen en volledig maatwerk leveren. Bovendien beperken we zo de overlast voor u tot een minimum. 
 
Totaalconcept: één aanspreekpunt 
 
Een serre is meer dan een aluminium constructie met glas. Daar komt veel meer bij kijken. Constral Serres & Kozijnen levert een totaalconcept. Met een vakkundig team van eigen medewerkers en gespecialiseerde partners leveren wij een serre van ontwerp tot aan de accessoires. We begeleiden u tijdens het hele traject volgens een stappenplan. Zo weet u altijd waar u aan toe bent en heeft u één aanspreekpunt voor al uw vragen. 
 
Particulieren en bedrijven 
 
Constral Serres & Kozijnen ontwikkelt en monteert voor zowel particulieren als het bedrijfsleven bouwkundige constructies van aluminium en glas. De producten variëren van doorsnee kozijnen tot moeilijke architectonische constructies. We produceren ramen, deuren, schuifpuien, vouwwanden, overkappingen en serres in alle soorten en maten. Wat betreft het bedrijfsleven ligt de nadruk voornamelijk op winkelpuien, showrooms, vliesgevels, balustrades, bordessen, trappen en ander licht constructiewerk in aluminium, staal en roestvaststaal. 
 
Een serre brengt licht en ruimte in uw huis 
 
Een serre van Constral Serres & Kozijnen brengt licht en ruimte in uw huis. U creëert een comfortabele en sfeervolle ruimte, geheel naar uw eigen smaak en wens. Constral brengt uw droom in vervulling. Een serre gemaakt van de beste materialen die een leven lang meegaan. Een ruimte waar functie en vorm hand in hand gaan en u dagelijks van geniet. 
 
Serres van Constral Serres & Kozijnen: het ultieme serre gevoel! 
 
Constral Serres & Kozijnen is een leverancier die waarmaakt wat zij belooft. Ze creëert uw ultieme serre gevoel. Ervaar hier dit serre gevoel.