Kunststofkozijnen
Aannemersbedrijf W Overbeek in
Lopik
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunststofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunststofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Aannemersbedrijf W Overbeek
Bedrijfsweg 7
3411NV Lopik

tel: 0348-553498

Extra informatie

Allround aannemersbedrijf   
Aannemersbedrijf W Overbeek is een traditioneel aannemersbedrijf, gespecialiseerd in de burger- en utiliteitsbouw. 
Voor het grootste gedeelte zijn wij werkzaam in de particuliere sektor.Wij beschikken over een eigen werkplaats voor het produceren van kozijnen, ramen, deuren, kasten, lijstwerken en verder alle mogelijke producten. 
Verder zijn wij ook operatief op het gebied van Utiliteitsbouw, Scholen, Natuurprojecten en Interieurwerken. 
 
Bedrijfsverenigingen 
 
Wij zijn aangesloten bij Bouwend Nederland. 
Dat geeft aan dat wij voldoen aan de eisen die Bouwend Nederland aan zijn aangesloten leden stelt. Aanvullende informatie kunt u vinden op www.bouwendnederland.nl 
 
Ons bedrijf is aangesloten bij een werkgeversorganisatie Bouwend Nederland. Tevens bieden wij onze opdrachtgevers een BouwGarant aan. Dit is een kwaliteitslabel, dat alleen door de erkende aannemer en aangesloten bij BouwGarant mag voeren. U heeft dus niet alleen de zekerheid van het werken met een aannemer, die kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan, maar bovendien kunt U als particulier opdrachtgever via BouwGarant een “VerBOUWgarantie” afsluiten. Meer informatie hierover is te vinden op www.bouwgarant.nl

Specialiteit
  • Deuren  
  • Ramen  
  • Water