Kunststofkozijnen
G Gaasbeek en Zn Aannemersbedrijf BV in
Lunteren
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunststofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunststofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

G Gaasbeek en Zn Aannemersbedrijf BV
Postweg 157
6741MH Lunteren

tel: 0318-571391

Extra informatie

Bouw- en aannemersbedrijf Gaasbeek in een onderneming met meer dan een eeuw ervaring.  Wij bouwen op traditionele wijze, vakwerk op maat, geheel naar uw wensen. 
Wij doen woningbouw, utiliteitsbouw, verbouw en projecten. 
 
Het bedrijf is in 1875 opgericht en sindsdien steeds van vader op zoon overgegaan. Wij zijn gespecialiseerd in vele segmenten van de bouw, waaronder nieuwbouw, verbouw, onderhoud en renovatie, zowel voor bedrijven als particulieren. 
 
Wij bouwen op traditionele wijze, wat vertaald kan worden in vakwerk op maat, geheel naar uw wensen.  
 
Heeft u plannen voor het bouwen van een nieuwe woning, garage of iets dergelijks dan bent u bij de Gaasbeek aan het juiste adres. Wij realiseren uw project geheel naar uw wensen. 
 
Op het gebied van utiliteitsbouw kunnen wij u het volgende bieden; 
 
  • Bedrijfshallen 
  • Kantoorgebouwen 
  • Winkels 
  • Schuren 
 
Verbouw 
 
U heeft een huis gekocht wat helemaal gerenoveerd dient te worden? 
Of u wilt wat meer ruimte voor uzelf of uw kinderen? 
Op jhet gebied van verbouwen kunnen wij u op brede schaal van dienst zijn. Van een dakraam tot een dakkapel, van een erker tot een serre, van het vervangen van kozijnen tot een grondige verbouwing naar de huidige maatstaven. Voor dit alles (en uiteraard nog meer) bent u bij ons aan het goede adres.