Kunststofkozijnen
Th vd Beuken Bouw- en Timmerbedrijf BV in
Maasbree
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunststofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunststofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Th vd Beuken Bouw- en Timmerbedrijf BV
Voltaweg 9
5993SE Maasbree

tel: 077-4653701

Extra informatie

Th vd Beuken Bouw- en Timmerbedrijf BV is een middelgroot bedrijf met een 35-tal werknemers en gevestigd op het industrieterrein de schor in Maasbree.   
Het bedrijf is in 1985 opgestart door Thei van de Beucken (huidig directeur). In 1985 begon hij een klein metselbedrijf in Helden met een tweetal werknemers in dienst. De eerste tijd was het doel van het bedrijf puur het metselwerk, meestal in agrarische projecten en de particuliere woningbouw. 
Tegen 1988 kwam Thei vd Beucken tot de conclusie dat hij ook het timmerwerk in eigen hand wilde nemen en breidde het bedrijf uit met een tweetal timmerlieden. 
Begin jaren 90 betrok Bouw – en Timmerbedrijf Th. vd Beuken een bedrijfspand aan de Schorweg in Maasbree met onder meer verschillende machines voor de houtbewerking. 
 
Vanaf 1994 besloot Th vd Beuken Bouw- en Timmerbedrijf BV het produceren van deuren en kozijnen in eigen beheer te vervaardigen. Een nieuwe investering in machines en mensen volgde, waardoor ramen, deuren en kozijnen voor eigen gebruik gemaakt konden worden. Daarnaast werd 80% van de capaciteit gebruikt voor het vervaardigen van materiaal voor collega-aannemers en particulieren. 
 
Het bedrijf breidde zich in de dezelfde jaren verder uit. Hierdoor werd de betrekking aan de Schorweg in Maasbree te klein en werd op het industrieterrein de schor te Maasbree in 1998 nieuwbouw gepleegd waardoor alles onder een dak belandde: kantoor, werkplaats en opslag. 
 
Het bedrijf behaald in 2000 een KOMO-certificaat voor de kozijnen en vervolgens het VCA-certificaat voor het bouwbedrijf. 
 
In 2005 besluit het bedrijf de kozijnenfabriek een eigen gezicht te geven beukenkozijn. Verder heeft het bedrijf de afgelopen jaren hard geïnvesteerd in eigen materieel en personeel. 
 
Kortom een degelijk bouwbedrijf dat actieve is op de bouwmarkt van particulier, industrie, bedrijfsgebouwen, agrarisch, scholen, banken, u kunt het zo gek niet bedenken. Een gerenommeerd bedrijf dat met onder meer Essent en de Nederlandse Spoorwegen (om er een paar te noemen) een trouwe schare klanten heeft opgebouwd.