Kunststofkozijnen
Kugeko Weru ramen en deuren in
Maassluis
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunststofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunststofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Kugeko Weru ramen en deuren
Mackayplein 15
3144CK Maassluis

tel: 010-5997416

Extra informatie

Kugeko Weru ramen en deuren is een gespecialiseerd bouwbedrijf. onze werkzaamheden bestaan uit het adviseren, leveren en monteren van kunststof en aluminium ramen en deuren, woninguitbreidingen als serres, aanbouwen, dakopbouwen en dakkapellen, maar ook gevelbekledingen, zonweringen in -en outdoor, terrasoverkappingen en tuinkamers, balkonbeglazingen en vouwwanden en aanverwante producten.   
Kugeko Weru ramen en deuren verzorgt zowel uw renovatie als nieuwbouw en dient zowel de particulieren als zakelijke markt. 
 
Door de hoge kwaliteit, service en vakmanschap en de zeer nette prijs / kwaliteit verhouding is Kugeko Weru ramen en deuren de laatste jaren een begrip in de regio geworden. neem eens contact met ons op of bezoek onze showroom en ervaar hoe breed wij u van dienst kunnen zijn 
 
Particulieren markt  
In de particule sector bieden wij u een zeer breed pakket aan diensten aan. wij hebben dan ook voor u altijd de juiste oplossing in huis en kunnen u vanaf advies tot eind oplevering van dienst zijn. of het nu een serre of dakkapel of u wilt uw net nieuw geplaatste ramen nog voorzien van raamdecoraties? Kugeko Weru ramen en deuren heeft de juiste materialen voor u in huis. 
 
Zakelijke markt:  
Op de zakelijke markt bedienen wij o.a. aannemers, vastgoed bedrijven, VVE, horeca, gemeenten en direct onderhoud voor bedrijven die alle werkzaamheden bij 1 partij willen onderbrengen. doordat wij vele disciplines in eigen huis hebben kunnen wij u altijd snel van dienst zijn.  
 
Kwaliteit 
 
Kugeko Weru ramen en deuren stelt bijzonder hoge eisen aan de kwaliteit en klanttevredenheid (niet voor niets heeft Kugeko Weru ramen en deuren al vanaf de oprichting een klanttevredenheid percentage van 98%) om deze resultaten te halen is het van belang om met hoogwaardige kwaliteit producten te werken en deze met de nodige aandacht en vakmanschap te verwerken. Deze eisen tezamen met een zeer nette prijs / kwaliteit verhouding heeft ertoe geleid dat Kugeko Weru ramen en deuren inmiddels is uitgegroeid tot een begrip op ons vakgebied in onze regio. 
 
Showroom en werkplaats 
 
Kugeko Weru ramen en deuren heeft in Maassluis een showroom waarin alle producten getoond kunnen worden en u tevens een goede indruk van ons bedrijf kunt krijgen. Onze werkplaats is hieraan gekoppeld van waaruit wij maximaal onze klanten kunnen bedienen. 
 
Kugeko Weru ramen en deuren 
 
is een bouwonderneming welke zich heeft gespecialiseerd in vrijwel alle werkzaamheden aan de gevels van woningen en gebouwen, zowel renovatie, nieuwbouw als uitbreidingen. Denk hierbij aan ramen en deuren, serres, aanbouwen, dakkapellen, dak opbouwen, gevelbekledingen, binnen -en buiten zonweringen en terrasoverkappingen. Door de toenemende vraag is dit assortiment de afgelopen jaren aangevuld met tuinkamers en balkonbeglazingen. 
 
Producten 
 
Kugeko Weru ramen en deuren werkt vrijwel hoofdzakelijk met onderhoudsarme producten. De vraag naar onderhoudsarme producten neemt enorm toe omdat men geen of nauwelijks meer tijd heeft voor onderhoudswerkzaamheden. Maar ook de duurzaamheid, de veiligheid, het comfort en de milieu vriendelijkheid zijn belangrijke eigenschappen van onze producten. 
 
Daarbij werken de meeste producten ook nog eens besparend want een goed geïsoleerde woning bespaart enorm op de toenemende stookkosten, het terugkerende onderhoud en in veelgevallen ook de waarde van uw woning verhogen. Onze woninguitbreidingen bieden niet alleen meer woonruimte en comfort maar verhogen tevens de waarde van uw woning. 
 
Onze leverancier op het gebied van zonwering is Romazo. Klik op de afbeelding voor meer informatie.  
 
Kwaliteit 
 
Kugeko Weru ramen en deuren stelt bijzonder hoge eisen aan de kwaliteit en klanttevredenheid (niet voor niets heeft Kugeko al vanaf de oprichting een klanttevredenheid percentage van 98%) om deze resultaten te halen is het van belang om met hoogwaardige kwaliteit producten te werken en deze met de nodige aandacht en vakmanschap te verwerken. Deze eisen tezamen met een zeer nette prijs / kwaliteit verhouding heeft ertoe geleid dat Kugeko inmiddels is uitgegroeid tot een begrip op ons vakgebied in onze regio. 
 
Doelgroep 
 
Kugeko Weru ramen en deuren bediend zowel de particulieren als de zakelijke markt, met name de laatste jaren neemt de vraag vanuit de zakelijke markt behoorlijk toe, omdat ook de VVE, Horeca en bedrijven inmiddels de weg naar Kugeko goed weten te vinden. De regio waarin Kugeko werkzaam is bestaat hoofdzakelijk uit het Westland, midden Delfland,Maassluis, Vlaardingen en Schiedam, maar ook de vraag vanuit de grote steden als Rotterdam, Den Haag en Delft neemt toe. 
 
Showroom en werkplaats 
 
Kugeko heeft in Maassluis een showroom waarin alle producten getoond kunnen worden en u tevens een goede indruk van ons bedrijf kunt krijgen. Onze werkplaats is hieraan gekoppeld van waaruit wij maximaal onze klanten kunnen bedienen.

Specialiteit
  • Renovatie 
  • Onderhoudsvrij 
  • Zonweringen 
  • Terrasoverkappingen 
  • Tuinkamers 
  • Bedrijvenenparticulieren 
  • Ramenendeuren 
  • Serres 
  • Aanbouw 
  • Balkonbeglazing