Kunststofkozijnen
Timmerbedrijf Lovel in
Maastricht
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunststofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunststofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Timmerbedrijf Lovel
Sortieweg 62
6219 NT Maastricht

tel: 043-3215937

Extra informatie

Houtbewerking Lovel levert en Plaatst: raam- deurkozijnen uitgevoerd in hardhout of kunststof maar ook dakkapellen, incl., of ander maatwerk. Alles volledig afgewerkt en compleet geschilderd met 3 lagen high solid lak. Ramen en deuren worden gegarandeerd voor een periode van tien jaar op verborgen gebreken en constructie fouten.   
Naast een goede service denken wij mee om uw wensen te realiseren en/of het zoeken naar bouwkundige oplossingen. 
 
Activiteiten 
 
Timmerbedrijf Lovel is voornamelijk actief met het fabriceren en vervangen van houten kozijnen en het leveren en plaatsen van kunststof kozijnen. Verder plaatsen wij dakkapellen die in onze werkplaats worden vervaardigd en als bouwpakket bij de klanten op het dak worden geplaatst. Door een doordacht systeem te ontwikkelen wordt een dakkapel naargelang de afmeting in 1.5 dag geplaatst en is volledig onderhoudsvrij. Alle nieuwe materialen worden, indien gewenst, compleet geschilderd in de gewenste kleur afgeleverd of vakkundig gemonteerd en voorzien van beglazing. 
 
Onze offerte is vrijblijvend en compleet na wens van de klant. Wij verzorgen het schilderwerk, afwerking en beglazing van de gevelelementen. 
 
Verder houden wij nieuwe ontwikkelingen in de markt scherp in de gaten en passen waarnodig de productie aan. Wij houden ons aan de voorschriften en normen op het gebied van beglazing en politie keurmerk veilig wonen, zo heeft u altijd een veilig en comfortabel gevoel. 
 
Ook kunnen wij uw bestaande ramen en deuren aanpassen naar nieuwe technieken door raamvleugels te vervangen in draaiklep en hang en sluitwerk te vervangen naar politie keurmerk veilig wonen normen.

Specialiteit
  • Binnendeuren 
  • Buitendeuren 
  • Dakkapellen 
  • Diverse werkzaamheden 
  • Houten kozijnen 
  • Kunststof kozijnen 
  • Vlakke buitendeuren