Kunststofkozijnen
Vink Schilderwerken BV in
Meerkerk
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunststofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunststofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Vink Schilderwerken BV
Handelsweg 2
4231EZ Meerkerk

tel: 0183-358333

Extra informatie

Wie zijn wij?   
Vakmanschap, snelheid, gedrevenheid en betrokkenheid zijn onze kernwoorden! Als opdrachtgever wilt u natuurlijk het beste voor uw woning of project. Bij Vink Schilderwerken en Bouwonderhoud bent u daar ten alle tijden van verzekerd. 
 
Wij verzorgen iedere opdracht met uiterste zorg. Iedere opdracht wordt door ons altijd uitgebreid vooraf met u besproken: de noodzakelijke werkzaamheden, de planning en de kosten. Door alle opdrachten en uitwerkingen in nauw overleg met u vast te stellen garanderen wij een correcte afwerking. Daarnaast zorgt een nauwkeurige planning ervoor dat wij de werkzaamheden op het met u overeengekomen tijdstip aanvangen en binnen de afgesproken termijn opleveren. 
 
Onze missie 
 
Vink Schilderwerken wil het meest betrouwbare schildersbedrijf van de omgeving zijn. Vink Schilderwerken wil 100% continuïteit bieden aan de medewerkers. Dit willen we realiseren door een rendabele onderneming te zijn. 
 
Onze visie 
 
Vink Schilderwerken wil met haar klanten een langdurige relatie onderhouden door het leveren van kwalitatief schilderwerk en de daaruit voortvloeiende, gerelateerde werkzaamheden waarbij flexibiliteit en service voorop staan. 
 
Wat doen wij? 
 
De voornaamste activiteiten binnen ons bedrijf zijn: 
 
  • Schilderwerk 
  • Spuitwerk 
  • Beglazing 
  • Wandafwerking 
  • Kozijnreparaties