Kunststofkozijnen
Vink Schilderwerken BV in
Meerkerk
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunststofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunststofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Vink Schilderwerken BV
Handelsweg 2
4231EZ Meerkerk

tel: 0183-358333

Extra informatie

Vink Schilderwerken en Bouwonderhoud brengt al sinds 1953 kleur in Nederland.   
Bent u op zoek naar een betrouwbaar en flexibel schildersbedrijf dat hoogwaardige kwaliteit garandeert, dan bent u bij ons aan het goede adres. 
 
Wij verzorgen schilderwerk en daaruit voortvloeiende werkzaamheden voor verschillende soorten gebouwen en projecten als monumentale panden, V.v.E’s, woningcorporaties, scholen, kantoren en woningen. 
 
Voor al uw binnen- en buitenschilderwerk kunt bij Vink Schilderwerken en Bouwonderhoud terecht!  
 
Wie zijn wij? 
Vakmanschap, snelheid, gedrevenheid en betrokkenheid zijn onze kernwoorden! Als opdrachtgever wilt u natuurlijk het beste voor uw woning of project. Bij Vink Schilderwerken en Bouwonderhoud bent u daar ten alle tijden van verzekerd. 
 
Wij verzorgen iedere opdracht met uiterste zorg. Iedere opdracht wordt door ons altijd uitgebreid vooraf met u besproken: de noodzakelijke werkzaamheden, de planning en de kosten. Door alle opdrachten en uitwerkingen in nauw overleg met u vast te stellen garanderen wij een correcte afwerking. Daarnaast zorgt een nauwkeurige planning ervoor dat wij de werkzaamheden op het met u overeengekomen tijdstip aanvangen en binnen de afgesproken termijn opleveren. 
 
Onze missie 
Vink Schilderwerken wil het meest betrouwbare schildersbedrijf van de omgeving zijn. Vink Schilderwerken wil 100% continuïteit bieden aan de medewerkers. Dit willen we realiseren door een rendabele onderneming te zijn. 
 
Onze visie  
Vink Schilderwerken wil met haar klanten een langdurige relatie onderhouden door het leveren van kwalitatief schilderwerk en de daaruit voortvloeiende, gerelateerde werkzaamheden waarbij flexibiliteit en service voorop staan. 
 
Wat doen wij? 
De voornaamste activiteiten binnen ons bedrijf zijn: 
 
Schilderwerk  
Spuitwerk  
Beglazing  
Wandafwerking  
Kozijnreparaties  
 
 
Winterschilder 
Om de zoveel tijd is uw woning toe aan een fris en nieuw gezicht. Vanwege onderhoud of renovatie, of omdat u gewoon zin hebt in een andere kleur of nieuw behang. U wilt uiteraard dat het werk snel en professioneel wordt uitgevoerd. Denk dan aan de Winterschilder. Wij zetten uw muren, plafonds en kozijnen weer strak in de verf en zorgen voor een perfecte wandafwerking. U hebt ondertussen uw handen vrij voor andere activiteiten. En de Winterschilder brengt niet alleen gemak en vakwerk, maar ook vorstelijk voordeel in de wintermaanden krijgt u nl. € 35,- korting per man per dag!