Kunststofkozijnen
Bohaco kozijnen in
Meijel
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunststofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunststofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Bohaco kozijnen
Bosrand 7
5768 RZ Meijel

tel: (077) 3961122

Extra informatie

Bent u op zoek naar kunststof kozijnen, aluminium kozijnen, deuren of juist een serre of zonwering? Dan bent u bij Bohaco kozijnen aan het juiste adres. Al meer dan 30 jaar bieden wij u een compleet assortiment bestaande uit duurzame producten van hoge kwaliteit. Voor een eerlijk en deskundig advies bent u van harte welkom in één van de zeven showrooms in Brabant en Limburg.    
Het merk 'Bohaco kozijnen'  
goed bekeken 'n klasse beter  
 
Bohaco kozijnen ontwikkelt en fabriceert al enkele tientallen jaren ramen, deuren en serres, afgestemd op de Nederlandse markt. Hierdoor is als het ware het 'merk' Bohaco kozijnen onstaan. Wij staan niet voor snelle verkoop-praatjes, maar voor eerlijke tekst en uitleg over een hoogwaardig, duurzaam en degelijk product. Naast ramen, deuren en serres biedt Bohaco kozijnen ook lichtstraten, overkappingen, zonwering, rolluiken en garagedeuren. 
 
Bohaco kozijnen vindt haar oorsprong in 1979 en is van klein familiebedrijf uitgegroeid tot een speler van formaat in de kunststof en aluminium ramen, deuren en serres branche. Bohaco kozijnen heeft 6 eigen vestigingen en één dealer, verspreid over Noord-Brabant en Limburg. Kijk hier voor meer informatie over onze showrooms. 
 
Bohaco kozijnen - ramen deuren serres 
Een familiebedrijf van oorsprong  
 
Drie broers uit de familie Hanssen richtten het bedrijf Bohaco kozijnen op in 1979. Bohaco kozijnen staat dan ook voor Bouw Hanssen Compagnons. Vanuit een kleine showroom in het centrum van Meijel verkocht zij aluminium en kunststof ramen, deuren en serres ingekocht bij een leverancier. 
 
Na een verhuizing naar de Bosrand in Meijel besloten de broers in 1983 om zelf aluminium ramen, deuren en serres te produceren. Zo konden zij de geboden kwaliteit volledig zelf controleren. In 1988 namen zij ook de productie van kunststof ramen en deuren in eigen hand. Zo ontstond het complete productenpallet, met een gegarandeerde topkwaliteit. 
 
In de jaren '80 opende zij twee kleine showrooms in Eindhoven en TIlburg . In 1992 verplaatste zij de Brabantse activiteiten naar een grote showroom in Waalwijk. In de jaren daarna opende zij nog showrooms in Weert (1996) , Montfort (2000), 's-Hertogenbosch (2006) en Geleen (2008). 
 
Werken met toewijding en plezier  
 
Wat ooit onstaan is als familiefilosofie, wordt nu gedragen door het gehele bedrijf. De medewerkers van Bohaco kozijnen geloven namelijk in met toewijding en plezier werken, aan stijlvolle producten van de allerhoogste kwaliteit. 
 
Het doel van Bohaco kozijnen is dan ook het leveren van een goed en mooi product. Dit gebeurt in de eerste plaats natuurlijk voor de klant, maar uiteindelijk ook voor zichzelf.