Kunststofkozijnen
Timmerbedrijf Peter Kieviet in
Middelharnis
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunststofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunststofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Timmerbedrijf Peter Kieviet
Zernikeweg 6
3241 MG Middelharnis

tel: 0187 482628

Extra informatie

Welkom bij Timmerbedrijf Peter Kieviet    
In Juni 2005 hebben wij de stap genomen om voor ons zelf te beginnen. Onze vakkunde willen wij u graag onder ogen brengen. Ons professioneel netwerk zorgt ervoor dat een opdracht van begin tot einde zorgeloos en op maat geregeld wordt. Het bouwen of verbouwen vraagt de rust om de juiste keuze te kunnen maken. Verantwoording nemen we erg serieus “ onze klant is en blijft koning”. 
 
Inmiddels zijn we verhuisd in 2007 van een kleine locatie naar een groter bedrijfspand aan de Zernikeweg 6 te Middelharnis. De ervaring heeft ons geleerd dat de huidige klant steeds meer op zoek is naar een totaal plaatje wat betreft het interieur en het exterieur van de woning, en graag alles onder een dak vind. 
 
Om hieraan te kunnen voldoen hebben wij in ons pand aan de Zernikeweg te Middelharnis een showroom gebouwd met een geheel nieuw en breed assortiment van een sublieme kwaliteit. 
 
De volgende artikelen hebben wij in het assortiment: 
 
  • Garobe schuifwanden en kasten 
  • Parador laminaat en ondervloeren 
  • Zonnewering voor binnen en buiten 
  • Raamdecoratie 
  • Plissé hordeuren 
 
 
Verder bevat ons uitgebreide assortiment zoal: plafond en wandbekleding, keukenfronten, werkbladen en vensterbanken. 
 
Wij nodigen u uit voor een geheel vrijblijvend gesprek, waar we met u uw bouw- of verbouwplannen kunnen doornemen. Wij lichten ons werk en onze producten graag in een persoonlijk gesprek toe. 
 
De showroom is uitsluitend geopend op afspraak. 
(Zodat de klant alle tijd heeft om rustig zijn/haar keuze te maken uit het ruime assortiment).