Kunststofkozijnen
BSH Bouw in
Mijdrecht
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunststofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunststofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

BSH Bouw
Adelricusstraat 8
3641DN Mijdrecht

tel: 0297-272777

Extra informatie

Welkom bij BSH Bouw!   
Betrouwbaar. Snel. Helder. 
 
Dat is waar BSH Bouw voor staat! Een aan- of verbouwproject vereist specialistische vakkennis, maar vooral ook persoonlijke aandacht. BSH Bouw werkt met een klein team vakmensen en biedt u een totaalpakket voor uw aanbouw- of verbouwproject. Wat zijn úw wensen? Kijk eens rond op deze site en bel ons voor een afspraak. We komen graag vrijblijvend langs om uw wensen te vertalen in een bouwplan! 
 
Bouwen aan uw huis verdient persoonlijk vakwerk. 
 
Wie zijn wij 
 
BSH Bouw is opgericht in 2007 en werkt met een klein team vakmensen aan alle mogelijke aanbouw- en verbouwprojecten. BSH Bouw is gespecialiseerd in: 
 
 • het maken van een aanbouw aan uw huis of bedrijfsruimte 
 • het compleet of gedeeltelijk verbouwen van uw woning of bedrijfsruimte 
 • het plaatsen of renoveren van uw dakkapel of dakopbouw 
 • het maken en/of plaatsen van uw nieuwe keuken 
 • diverse timmer- en onderhoudswerkzaamheden in en rondom uw pand, incl. trespa, tuinhout, e.d. 
 
BSH Bouw beschikt over een ruim netwerk aan specialisten, waardoor ook grotere projecten kunnen worden uitgevoerd. 
 
Hoe werken wij? 
 
BSH Bouw werkt volgens een overzichtelijk en helder proces, dat begint met een vrijblijvend gesprek aan huis, of op uw bedrijf. Hierbij inventariseren we uw wensen, bespreken de mogelijkheden hoe uw ideeën het best gerealiseerd kunnen worden. 
 
Dit mondt uit in een vrijblijvende offerte, waarin alle werkzaamheden die we voor u gaan uitvoeren helder omschreven staan. Geen verborgen kosten, geen kleine lettertjes. Indien nodig versterken we ons team met stukadoors, elektriciens, e.d., maar zorgen ervoor dat u één aanspreekpunt houdt voor uw gehele project. Zo blijft het contact helder en overzichtelijk. 
 
Natuurlijk zorgen we ervoor dat u tijdens onze werkzaamheden zo min mogelijk overlast ondervindt van de bouw. Zo wordt dagelijks de bouwplaats schoon achtergelaten en zorgen wij voor afvoer van sloopmaterialen, containers, e.d. 
 
Vanzelfsprekend mag u van BSH Bouw ook een prima nazorg en garantie verwachten. 
 
Betrouwbaar, Snel en Helder. Dáárom kiest u voor BSH Bouw!

Specialiteit
 • Aanbouw 
 • Verbouw 
 • Plaatsenvandakopbouwendakkapel 
 • Renovatiedaken,dakopbouwendakkapellen 
 • Fabrikagenenplaatsingvabnkeukens 
 • Diversevoorkomendetimmerwerkzaamheden