Kunststofkozijnen
Aannemingsbedrijf Spann bv in
Millingen aan de rijn
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunststofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunststofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Aannemingsbedrijf Spann bv
Molenveld 1
6566 CK Millingen aan de rijn

tel: 0481-431327

Extra informatie

Welkom bij Aannemingsbedrijf Spann bv   
Als familiebedrijf bieden wij u persoonlijke aandacht, ambachtelijk vakmanschap en een goede service. Voor, tijdens en na uw bouwproject. Wij richten ons met name op woningbouw, renovatie, onderhoud en utiliteitsbouw. Onze opdrachtgevers zijn particulieren, bedrijven, projectontwikkelaars, woningcorporaties en verenigingen van eigenaren. 
 
Stabiel en betrouwbaar 
 
Aannemingsbedrijf Spann bv bouwt, verbouwt, renoveert en onderhoudt vastgoed. Onze opdrachtgevers zijn particulieren, bedrijven, projectontwikkelaars, woningcorporaties en verenigingen van eigenaren. 
 
Bij al onze opdrachten gaat kwaliteit boven kwantiteit. Het is ons een eer om altijd degelijk werk af te leveren. We werken met een hecht team van vakmensen die al jaren bij ons in dienst zijn. Ze zijn goed op elkaar ingespeeld en kennen bovendien de klanten. Niet voor niets heeft Aannemingsbedrijf Spann-Eerden al meer dan vijftig jaar een goede naam in de regio. De huidige eigenaar Willem Spann - de derde generatie - wil dat graag zo houden. We streven naar kwaliteit en service! 
 
Uniek onderdeel van ons bedrijf is de timmerfabriek, aan de overzijde van het kantoor in Millingen aan de Rijn. Hier maken we onder meer houten gevelelementen, kozijnen en deuren voor het aannemingsbedrijf. En de fabriek levert aan derden: zowel aan collega-bouwbedrijven als particulieren. 
 
Kwaliteit en service 
 
Aannemingsbedrijf Spann bv stelt kwaliteit en service boven alles. 
Lid van Bouwend Nederland 
 
Aannemingsbedrijf Spann bv is lid van Bouwend Nederland, met maar liefst 5.000 aangesloten bouwbedrijven de grootste werkgeversorganisatie in de bouw. Bouwend Nederland ziet toe op kwaliteit en zet zich in voor een betere profilering van de branche. Kijk voor meer informatie op www.bouwendnederland.nl. 
 
Aangesloten bij BouwGarant 
 
Aannemingsbedrijf Spann bv is lid van BouwGarant. De 2.000 bouwbedrijven die bij deze bouw-organisatie zijn aangesloten, voldoen aan strenge eisen op het gebied van kwaliteit en betrouwbaarheid. Daarop worden ze periodiek getoetst. Ze moeten beschikken over de juiste diploma’s en verzekeringen en aantoonbare ervaring hebben in de bouwwereld. Dat geeft zekerheid. Via de verBOUWgarantie van BouwGarant kunt u zich bovendien verzekeren tegen de grootste financiële risico’s van een verbouwing: gebreken na oplevering, gebreken in de constructie en faillissement van de aannemer. Kijk voor meer informatie op www.bouwgarant.nl. 
 
Erkend Leerbedrijf 
 
Aannemingsbedrijf Spann bv is een Erkend Leerbedrijf. Leerlingen die een opleiding in de bouw en infra volgen, krijgen bij ons een praktijkopleiding. Op die manier laten wij zien dat we de kwaliteit van het vakmanschap willen garanderen en stimuleren. Een bedrijf wordt erkend voor de beroepsopleidingen die er in de praktijk verzorgd worden, bijvoorbeeld Timmerkracht niveau 2 of Allround timmerkracht nieuwbouw. Kijk voor meer informatie op www.fundeon.nl.