Kunststofkozijnen
De Stip Aannemersbedrijf in
Mook
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunststofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunststofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

De Stip Aannemersbedrijf
Kerkstraat 20A
6585 AV Mook

tel: 06-46323990

Extra informatie

Geschiedenis   
In 1987 startte Piet van Stippent, “Aannemersbedrijf De Stip” om hiermee een eigen onderneming te starten. Na jaren ge- en verbouwd te hebben besloot hij om in Oktober 2006 het bedrijf over te dragen aan zijn zoon, Geert-Jan van Stippent. 
 
Geert-Jan heeft de ambitie om het bedrijf te laten groeien en is hiermee ook druk bezig. Sinds mei 2010 is hij dan ook in het bezit van het Aannemersdiploma. 
 
Certificering 
 
Aannemersdiploma 
 
Aannemersbedrijf De Stip is een gecertificeerd bedrijf dat in het bezit is van een Aannemersdiploma voor de Burger- en Utiliteitsbouw, behaald bij het KOB (de Kader- en Ondernemersopleiding in de Bouw). 
 
VCA 
 
Al onze werknemers zijn VCA gediplomeerd 
 
BHV 
 
Al onze werknemers zijn BHV, Bedrijfs Hulp Verlener. 
 
Werkgebied 
 
Wij zijn werkzaam in het gebied dat bereikbaar is binnen 30 minuten rijden vanaf onze standplaats. Hoofdzakelijk werken we in Limburg Noord, Noord Brabant en Gelderland Zuid. We bedienen onder andere Wijchen, Mook, Nijmegen, Malden, Gennep, Milsbeek, Oeffelt, Plasmolen, Molenhoek, Lent, Elst, Arnhem, Venlo, Venray, Cuijk, Groesbeek, Beers, Uden, Heumen, Sint Hubert, Boxmeer, Afferden, Nieuw Bergen, Oss, ’s Hertogenbosch, Beuningen, Druten, Veghel. Voor alles buiten de 30 minuten reisafstand worden voorrijdkosten gerekend. 
 
Wij hebben alle discipline’s in huis voor kleine werkzaamheden, echter wanneer er veel werk voor een bepaalde discipline is, werken wij met uiterst bekwame onderaannemers.  
 
Evenals onze werkzaamheden zijn deze onderaannemers de allerbeste. Wij steken onze handen in het vuur voor deze mensen en nemen alle verantwoordelijkheden. 
 
Een greep uit de discipline’s:  
 
All-round, Metselaar, Stucadoor, Schilder, Electriciën, CV Installateur, Timmerman, Dakdekker.

Specialiteit
  • Badkamer  
  • Dakkapel  
  • Keuken  
  • Kozijnen  
  • Metselwerk  
  • Timmerwerk  
  • Toilet  
  • stucadoor  
  • woningen