Kunststofkozijnen
Kuramo Kunststof Kozijnen in
Muntendam
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunststofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunststofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Kuramo Kunststof Kozijnen
Middenweg 138/A
9649HZ Muntendam

tel: 0598-626125

Extra informatie

Welkom bij Kuramo Kunststof Kozijnen de kunststof leverancier uit Groningen,   
sinds 1992 uw betrouwbare partner in duitse kunststof kozijnen, vanuit Groningen leveren en monteren wij onze producten in de provincies Groningen, Drenthe, Friesland, Overijssel en Gelderland. 
 
 
Onze duitse kunststof kozijnen fabr. Brügmann en Trocal bieden wij u aan tegen scherp concurrerende prijzen (prijsvoorbeelden), uiteraard met behoud van kwaliteit en uitstekende service, onze kunststof kozijnen geleverd vanuit Groningen onderstrepen het karakter van uw woning. 
 
 
Voor zowel nieuwbouw als renovatie zijn onze kunststof kozijnen probleemloos toe te passen, het onderhoud van de kunststof kozijnen beperkt zich tot het regelmatig reinigen, verder dient het beslag één tot twee keer per jaar gesmeerd te worden, groot onderhoud zoals verfen en stoppen behoord tot het verleden. 
 
Wij leveren en monteren vakkundig kunststof kozijnen vanuit Groningen, dit geheel incl. binnenafwerking en vensterbanken, montage geschiedt door eigen nederlandse monteurs, de profielen zijn Komo gekeurd, tevens worden de kunststof ramen en deuren voorzien van degelijk hang en sluitwerk. Nieuwbouw projecten moeten voldoen aan de eisen van het Nederlands bouwbesluit, hierin wordt gesteld dat het beslag moet voldoen aan (SKG** weerstandsklasse 2) dit dient te worden aangebracht volgens de richtlinies van Nen 5096 hierdoor bestaat dan de mogelijkheid het politie-keurmerk veilig wonen aan te vragen. 
 
Wij geven op al onze producten een garantieduur van 10 jaar met uitzondering van het glas, hierop zit een garantieduur van 5 jaar en wat minstens net zo belangrijk is bij ons hoeft u geen aanbetaling te doen, dus u betaalt pas als u en wij 100 % tevreden zijn met het resultaat. 
 
 
Vraag een vrijblijvende offerte aan en laat u overtuigen dat kwaliteit en service ook gepaard kunnen gaan met een scherpe prijs. 
 
 
Wij leveren door heel Nederland o.a. de volgende producten: 
 
  • Kunststof Kozijnen 
  • Kunststof Deuren 
  • Gevelbekleding 
  • Rolluiken 
  • Horren 
  • Serres en terrasoverkappingen 
 
1. Optimale bescherming tegen weer en wind. 
 
De gelaste midden- en glasdichtingen garanderen optimaal functioneren en effectieve bescherming tegen weer en wind. 
 
 
2. Vermijding van koude overbruggingen. 
 
Het doorlopende 5 resp. 6-kamersysteem biedt in combinatie met een dieptemaat van resp. 73,88,105 en 115 mm de beste eigenschappen, om doorstroming van kou tegen te gaan. 
 
 
3. Perfecte warmte- en geluids-isolatie. 
 
Een Uw waarde die varieerd van 1.2 W/m² Brügmann bij (HR++ 4-15-5 Ug waarde 1.1 W/m² ) tot aan een Uw waarde van 0.8 W/m² Trocal bij drievoudige beglazing zorgt voor een uitstekende 
warmte-isolatie. Verschillende glasdiktes zorgen bovendien voor een optimale geluidsisolatie dit tot een max. glasopbouw van 36mm. 
 
 
4. Betrouwbare veiligheid en inbraakwerendheid. 
 
De veiligheidsbeslagen worden door het staal heen vastgeschroefd door speciale beslagen voldoen onze kozijnen aan de eisen van het Nederlands bouwbesluit ( S.K.G.* weerstandsklasse 2) en daarmee tevens aan de eisen van het politie-keurmerk. 
 
 
5. Gegarandeerde stabiliteit. 
 
De robuuste stalen kern garandeert een hoge mate aan stabiliteit en vormvastheid. 
 
 
6. Nooit meer schilderen en onderhoudsarm. 
 
Het uitstekende merkmateriaal en de perfecte afwerking laten Brügmann en Trocal raamprofielen er in 
ieder opzicht ook na tientallen jaren nog goed uitzien. 
 
 
7. Veelvoud aan kleuren en vormen. 
 
Een veelzijdig profiel- en kleurenassortiment geeft u voldoende speelruimte voor individuele vormgeving.