Kunststofkozijnen
Timmerfabriek Hulzebos Pekela BV in
Nieuwe pekela
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunststofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunststofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Timmerfabriek Hulzebos Pekela BV
Jan Oldenburgerstraat E4
9663 ZG Nieuwe pekela

tel: 0597-645232

Extra informatie

Wij zijn een klein dynamisch familiebedrijf dat zich continu aan het doorontwikkelen is. Ons bedrijf staat voor u klaar met professionele begeleiding en advies op maat, u kunt bij ons terecht met al uw bouw- en verbouw vraagstukken.   
"Kan niet" staat niet in ons woordenboek, hoe ingewikkeld een project ook is wij zorgen altijd voor een oplossing op maat. Wij zijn pas tevreden als u dat bent. 
 
We hebben een echte liefde voor ons vak en dat ziet u terug in onze producten. We besteden veel zorg en aandacht aan alles wat wij maken en kunnen derhalve garanderen dat producten die u bij ons afneemt minimaal 10 jaar goed en probleemloos functioneren. Mocht dit ondanks alles niet het geval zijn dan zorgen wij er uiteraard voor dat dit goed en netjes wordt opgelost. 
 
Wat kunnen wij voor u betekenen. 
 
Bij ons bent u aan het juiste adres voor houten kozijnen, (draaikiep)ramen, buiten- en binnendeuren, schuifpuien, vaste trappen, balustrades, dakkapellen, lijstwerk, enz.. Volgens uw of ons ontwerp, in diverse houtsoorten. Wij maken alles in nauw overleg met u als klant, uw wensen staan bij ons voorop. 
 
Desgewenst verzorgen wij voor u het gehele proces, van deskundige opmeting en uitwerking tot de montage van bovenstaande. Tevens leveren en plaatsen wij diverse soorten beglazing, waaronder glas-in-lood. Wij kunnen ook op professionele wijze een muuropening groter zagen, zodat u bijvoorbeeld een breed raamkozijn kunt vervangen door openslaande tuindeuren. 
 
Wij wensen u veel kijkplezier op onze website en hopen u van dienst te kunnen zijn.

Specialiteit
  • Kozijnen, ramen en deuren 
  • Pronkstukken 
  • Schuifpuien 
  • Vaste trappen 
  • Serres 
  • Erkers 
  • Dakkapellen 
  • Restauraties of oude stijl 
  • Inmeten, opstellen en plaatsen