Kunststofkozijnen
KeurKozijn in
Nieuwegein
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunststofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunststofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

KeurKozijn
Ravenswade 160
3439 LD Nieuwegein

tel: 0800 0202600

Extra informatie

KeurKozijn: meer dan alleen kunststof kozijnen  Wij leveren kunststof, aluminium en houten kozijnen, maar daarnaast heeft U een ruime keuze uit kunststof, aluminium en houten deuren, schuifpuien, dakkapellen en vele andere producten. 
 
KeurKozijn heeft ruim 22 jaar ervaring in kozijnen, deuren en dakkapellen voor de particuliere markt. 
U heeft beschikking over uitgebreide dienstverlening (gratis advies, eigen ontwerp, eigen servicedienst, schone oplevering, onderhoud). 
U heeft alles onder één dak: productie, montage en service. 
KeurKozijn heeft alle keurmerken. Daarom tot 10 jaar garantie. 
 
Van alle klanten die ons beoordelen, beveelt 97% ons aan bij anderen. Kortom, u bent bij ons in één keer van alle gemakken voorzien! 
 
KeurKozijn is fabrikant voor particulieren en dat is 100% maatwerk. Ook de vele mogelijkheden per kozijn (kleuren, hang- en sluitwerk, kozijnindeling, type beglazing, binnenafwerking, etc) doen de prijs per kozijn sterk verschillen. Dus per email verstuurde prijzen kloppen nooit. Of zij zijn te hoog en dan betaalt u teveel of de prijzen zijn te laag geschat en dan bent u teleurgesteld. 
 
Maak een afspraak en ontvang ter plaatse een prijsopgave! 
Door simpelweg contact met ons op te nemen en een afspraak met een kozijnexpert te maken. Nadat u uw wensen kenbaar heeft gemaakt en hij zijn advies daarover heeft gegeven, rekent hij de prijzen van alle kozijnen voor een hele woning binnen 10 minuten uit. Dit is de enige en snelste 100% exacte prijsberekening van Nederland. 
 
U kunt elke werkdag om 13.00 uur, 15.00 uur, 18.30 uur en 21.00 uur een afspraak met ons maken. 
In het algemeen lopen de avonden snel vol, maar het kan dus ook overdag. Bij voorkeur wanneer u beiden aanwezig bent (indien van toepassing). Dan kunt u beiden uw mening geven en uw vragen stellen. 
Houdt u wel rekening met gemiddeld 1,5 a 2 uur voor een advies gesprek, we moeten tenslotte alles uitleggen en opmeten. 
 
Bezoek onze showroom 
U kunt ook eerst in onze showroom in Nieuwegein langskomen. Daar staan zowel vele modellen in kunststof, hout en aluminium, als 2 verschillende typen echt onderhoudsvrije dakkapellen.