Kunststofkozijnen
Wesdijk Homestyle in
Nieuwerkerk
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunststofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunststofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Wesdijk Homestyle
Burg. Boumanstraat 1
4306 CP Nieuwerkerk

tel: 0111-417 270

Extra informatie

Wesdijk Homestyle   
Wesdijk Homestyle is een servicegericht familiebedrijf gespecialiseerd in windvaste zonweringen XL, terrasoverkappingen, tuinkamers, veranda´s, garagedeuren en bedrijfsdeuren, branddeuren, kunststof kozijnen, rolluiken, zonwering, windschermen en designvloeren. 
 
Als specialist in de geveltechniek onderscheiden wij ons door een zeer professionele instelling, 750 m² showroom, topkwaliteit producten, een hoog serviceniveau en een transparant prijsbeleid. 
 
Kunststof geveltechniek 
 
Wesdijk Homestyle is de specialist voor Zeeland en Zuid-Holland in de levering en montage van diverse kunststof geveltechnieken. Het ruime assortiment bestaat uit kunststof kozijnen, voordeuren en luifels, schuif en vouwwanden, onderhoudsvrije gevelbekledingen en dakkapellen. 
 
Of u nu op zoek bent naar een kunststof achterdeur of voordeur, Wesdijk Homestyle heeft voor u een ruime keuze. In onze showroom hebben we diverse kunststof kozijnen, kunststof deuren en kunststof ramen voor u opgesteld, zodat u een goede vergelijking kunt maken 
 
Wij kunnen u als leverancier van merken zoals Wymar, Schüco, Polytec en Keralit topproducten bieden waarmee u gegarandeerd bent van levenslange schoonheid en comfort. Met het gebruik van kunststof gevelsystemen maakt u een zeer verantwoorde keuze. De uiterst lange onderhoudsvrije levensduur en de milieuvriendelijke productie zorgen ervoor dat kunststof ons milieu minimaal belast. Met de houtkap tot op heden van meer dan 150 miljoen hectare tropisch regenwoud voor de productie van ons hout, kunnen we wel stellen dat het gebruik van kunststof gevelsystemen een ecologisch duurzaam verantwoorde keuze is voor de toekomst.

Specialiteit
  • kunststof kozijnen 
  • schuif en vouwwanden 
  • voordeuren 
  • sierbeslag 
  • luiken en luifels 
  • gevelbekleding 
  • dakkapellen