Kunststofkozijnen
Aluvo Nieuwleusen BV in
Nieuwleusen
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunststofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunststofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Aluvo Nieuwleusen BV
Rollecate 11
7711GG Nieuwleusen

tel: 0529-482622

Extra informatie

Aluvo Nieuwleusen BV, een toonaangevend, innovatief bedrijf in de gevelbranche opgericht op 9 oktober 1972. In een moderne omgeving worden ramen, deuren, vliesgevels en plaatwerk ontworpen en geproduceerd.  De montage van de elementen in het bouwwerk vindt plaats door eigen medewerkers of speciaal geselecteerde onderaannemers. 
In totaal werken meer dan 50 medewerkers op locaties in Nieuwleusen en Apeldoorn. 
Aluvo Nieuwleusen BV beweegt zich op het gebied van de woning- en utiliteitsbouw en is gespecialseerd in renovaties. 
 
Aluvo Nieuwleusen BV is aangesloten bij de Vereniging Metalen Ramen en Gevelbranche (VMRG), dit garandeert dat de constructie en afwerking van de producten voldoen aan de Kwaliteitseisen en Adviezen. Tevens is Aluvo in het bezit van het VMRG-Keurmerk®. 
 
De aandacht voor het milieu resulteert in de aansluiting bij de stichting Alu.Eco. Deze stichting bevordert een gesloten keten van slopers, inzamelaars, extrusiebedrijven, systeemleveranciers en fabrikanten van ramen, deuren en gevels die zorgdraagt voor recycling van bouwrestanten e.d. 
 
Aluvo Nieuwleusen BV voert een eigen kwaliteitssysteem, de Interne Kwaliteits Bewaking (IKB). Hierdoor wordt gegarandeerd dat alle producten voldoen aan de hierin gesteld eisen. In het systeem zijn de Arbo- en milieueisen geintergreerd. 
 
Onze service afdeling wordt aangestuurd vanuit onze vestiging Apeldoorn, monteurs met een ruime ervaring op dit gebied staan steeds voor u gereed om u van dienst te zijn. De planning wordt aangestuurd door Rudi Haverkamp service@aluvo.nl 
Onderhoudscontract 
 
Om langdurig en probleemloos te kunnen genieten van uw aluminium ramen en deuren raden wij u aan een onderhoudscontract af te sluiten. Het verlenen van preventief onderhoud zorgt vooral voor veilig en optimaal functioneren van uw aluminium ramen en deuren. Bovendien verkleint het de kans op service- werkzaamheden. 
 
Daarnaast biedt Aluvo Nieuwleusen BV u nog de volgende voordelen: Garantieperiode op het hang- en sluitwerk wordt verlengd van 1 naar 3 jaar. Mocht er tussentijds toch servicewerkzaamheden voordoen dan zal Aluvo B.V. dit uitvoeren binnen 5 werkdagen, voor relaties die geen onderhoudscontract bij ons afgesloten hebben, geldt 10 werkdagen.

Specialiteit
  • Gevelbranche 
  • ontwerpenenproduceren; 
  • ramen,deuren,gevels 
  • vliesgevels 
  • serviceenonderhoud 
  • SchücoInternational 
  • Alcoa,AGC,Waldoor, 
  • BoonEdam,SaintGobain 
  • aluminiumramen