Kunststofkozijnen
Hoekstra Bouw BV in
Noordhorn
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunststofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunststofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Hoekstra Bouw BV
Industrieweg 32
9804TG Noordhorn

tel: 0594-503010

Extra informatie

Hoekstra bouw b.v. richt zich op de markt van nieuwbouw, verbouw, restauratie, renovatie en onderhoud, voor zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers. Onze dagelijkse werkzaamheden voor particuliere opdrachtgevers bestaan uit alle voorkomende verbouwingen in en rond de woning; van het herstellen tot het renoveren van een badkamer, van het repareren tot het vervangen van kozijnen, van het uitbreiden van een woning tot een nieuwbouw woning. Tevens hebben wij ruime ervaring in verbouw en nieuwbouw van bedrijfsruimtes, zoals kinderdagverblijven, banken, winkels, zorginstellingen etc.   
Naast alle bovenstaande werkzaamheden werken wij veel voor woningcorporaties op het gebied van dagelijks en planmatig onderhoud, renovaties en woningaanpassing. 
 
Hoekstra bouw b.v. beschikt over een ruime werkplaats waar onder andere kozijnen, ramen, deuren, geprofileerde lijsten en prefab elementen worden gemaakt. Door een gedegen voorbereiding in de werkplaats kunnen de werkzaamheden op het project op een efficiënte wijze worden gerealiseerd.

Specialiteit
  • Dakkapel  
  • Keuken  
  • Deuren  
  • Kantoor  
  • Ramen  
  • Veranda