Kunststofkozijnen
Glasservice Kamerbeek in
Nuenen
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunststofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunststofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Glasservice Kamerbeek
Jonker-Florislaan 2
5673MJ Nuenen

tel: 040-2816277

Extra informatie

Glasservice Kamerbeek in Nuenen verzorgt elke grote verbouwing, inclusief het plaatsen van een aanbouw. Alle werkzaamheden die hierbij komen kijken kunt u aan mij toevertrouwen. Dat begint al bij het grondwerk, zoals graafwerk, de betonconstructie, de riolering en kruipruimte- en vloerisolatie. Bij de opbouw kunt u daarna denken aan het metselwerk, kozijnen plaatsen, glas zetten, gas, water en licht en de centrale verwarming. Tot slot kom ik dan bij de dakconstructie, dakisolatie en hemelwaterafvoer. Natuurlijk neem ik ook de gehele afwerking, inclusief het tegel- en schilderwerk voor mijn rekening. Kortom, bij een grote verbouwing kan ik alles van de grond tot het dak voor u realiseren. Het project is bij mij in een hand en de verantwoordelijkheid voor het project ligt geheel bij mij. Dat betekent voor u “Vertrouwd Verbouwen.”   Ook voor de verbouwing van uw badkamer kunt u een beroep op mij doen. Ik denk met u mee over de indeling, kan eventueel met u mee naar de showroom om u te adviseren wat in uw situatie het meest praktisch is, lever de goederen, installeer deze en verzorg de hele afwerking.  
Bij bijvoorbeeld een zolderverbouwing kunt u denken aan de mooie inloopkast of een dakkapel/dakraam.  
Bovendien kan ik ook buitenhuis u van dienst zijn. De tuin, inclusief bestrating, erfafscheidingen en vijvers kunnen door mij worden geplaatst of (aan)gelegd.  
 
Recentelijk heb ik een Glasservice bedrijf overgenomen. Glasschade komt altijd op een verkeerd moment. Ik probeer uw schade zoveel mogelijk te beperken door u zo snel mogelijk van dienst te zijn. Naast herstelwerkzaamheden kan ik verder alles op het gebied van glas aanbieden.  
 
Tevens kunt u bij mij terecht voor beveiliging van uw pand. Hierover kan ik u vakkundig adviseren.  
 
Kortom, ik ben een allround Klussenier, die van vele markten thuis is en die met veel plezier al dit afwisselende werk voor u wil uitvoeren.