Kunststofkozijnen
F Corver Schildersbedrijf in
Oegstgeest
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunststofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunststofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

F Corver Schildersbedrijf
Rijnzichtweg 155
2342AZ Oegstgeest

tel: 06-12562980

Extra informatie

Schildersbedrijf F Corver in Oegstgeest verzorgt binnen- en buitenschilderwerk voor bedrijven, instellingen en particulieren.   
Met onverminderd enthousiasme verrichten wij onze werkzaamheden in de provincie Zuid-Holland. Zo zijn wij onder andere werkzaam in een straal van 50 km in en om Oegstgeest. 
 
Service, kwaliteit en continuïteit staan bij ons hoog in het vaandel. Op deze site kunt u informatie vinden over onze diensten. Heeft u hierna nog vragen dan kunt u ons altijd bellen, schrijven of mailen. 
 
Ons bedrijf bestaat sinds 2006 en is inmiddels uitgegroeid tot een gestaag groeiende onderneming met 33 jaar schilderservaring. 
 
Wij werken met vakbekwaam personeel en zo heeft ieder lid van ons team zijn eigen specialisatie, daarbij moet u denken aan alles op het gebied van binnen en buiten schilderwerk, glaszetten en wandafwerking. 
 
Voor eventuele timmerwerkzaamheden kunt u ook bij ons terecht. Dit gaat onderandere om houtrot en vervangen van ramen, deuren en kozijnen. 
 
U wilt natuurlijk het beste resultaat, het is dan ook onze doelstelling om u een totaaloplossing aan te bieden voor de door u verlangde werkzaamheden. 
 
Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf, die uw benodigde werkzaamheden verzorgt? Wij staan voor u klaar in de provincie Zuid-Holland. Zo zijn wij onder andere werkzaam in een straal van 50 km in en om Oegstgeest. 
 
Onze diensten bestaan uit binnen- en buitenschilderwerk in de ruimste zin van het woord. Tevens hebben wij ons gespecialiseerd in glaszetten, wandafwerking, spuitwerkzaamheden en houtrotreparaties. Tevens hebben wij een timmerman in dienst voor alle timmerwerkzaamheden. 
 
Het is onze doelstelling om al onze klanten voor de volle 100% tevreden te stellen met onze diensten. 
 
Wilt u nader kennismaken met ons bedrijf, of een offerte aanvragen, aarzel dan niet om telefonisch, per e-mail, fax of brief contact met ons op te nemen. Wij zullen hier dan zo spoedig mogelijk op reageren.

Specialiteit
  • Gevelreiniging  
  • Glaswerk / glaszetter  
  • Houtrot repareren  
  • Spuitwerk  
  • Timmerwerk  
  • Wandafwerking  
  • vervangen van ramen  
  • vervangen van deuren  
  • vervangen van kozijnen