Kunststofkozijnen
Fransen Groep in
Oldenzaal
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunststofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunststofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Fransen Groep
Zandbreeweg 4
7577 BZ Oldenzaal

tel: 0541-358979

Extra informatie

Welkom bij de Fransen Groep    
Op diverse dagen door het jaar organiseren wij onze succesvolle stylingdagen. Op afspraak kunt u dan vrijblijvend een gesprek hebben met een professionele binnenhuisstyliste van Art en Living.  
Zij heeft ons gehele assortiment ter beschikking; stoffen, kleuren, stalen, karpetten, tapijten, vloerbedekking en de mooiste behangetjes om uw inrichting geheel naar uw smaak te ontwerpen.  
Wees er snel bij, want wij willen voldoende aandacht aan u schenken en vol is vol.  
U kunt zich aanmelden voor de volgende stylingdag via 0541-358969 (mevr. Fransen, dhr. Wijnreder of mevr. Nijhuis) of via email. 
 
Fransen kozijnen levert en plaatst aluminium en kunststofkozijnen van nederlandse en duitse leveranciers. Wij bedienen zowel de particuliere als zakelijke markt. Particulieren kunnen bij ons terecht voor serres, uitbouw, aanbouw of verbouw, dakkappellen en terrasoverkappingen. Voor de zakelijke markt kunnen wij u van dienst zijn in utiliteitsbouw, nieuwbouw en verbouw.  
Nieuw is het assortiment buitenzonwering van sunpoint. 
 
De Fransen Groep houdt zich bezig met glas, verf, behang, tapijt & gordijnen en het plaatsen van kozijnen, zonwering en dakkapellen. Het is een middelgroot concern in Twente, dat zijn oorsprong vindt in het schildersbedrijf meer dan 75 jaar geleden. 
 
Het schildersbedrijf is in al die jaren met z'n tijd meegegroeid en maakt momenteel deel uit van een concern met meerdere ondernemingen; 
 
- schildersbedrijf Fransen 
 
- Fransen Kunststofkozijnen 
 
- Fransen Tapijt & Gordijnen/ Projectstoffering 
 
- schildersbedrijf Mensink 
 
Dankzij ons uitgebreide pakket van activiteiten, zijn wij in staat om elke opdracht op het gebied van schilderwerk, kozijnen en stoffering naar tevredenheid en met veel professionaliteit uit te voeren. 
 
Grootste voordeel? Alles onder één dak!