Kunststofkozijnen
Nuo Bouw in
Olst
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunststofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunststofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Nuo Bouw
Nieuwe kampen 2
8121 SE Olst

tel: 06 42182705

Extra informatie

Nuo Bouw is een allround aannemersbedrijf, gespecialiseerd in nieuw-, aan- en verbouw. Na het behalen van een HBO Bouwkunde Aannemersdiploma en veel praktijkervaring besloot P. Overmars om Nuo Bouw op te richten. Nuo Bouw® is geregistreerd als merknaam bij het Benelux-Bureau voor de Intellectuele Eigendom.   
Het bedrijf onderscheidt zich in de markt door zijn allroundheid en kwaliteit. Zo heeft het alles in huis om een complete aanbouw of verbouw van uw woning voor te bereiden en uit te voeren. Hierbij verzorgt Nuo Bouw voor u het ontwerp, de bouwtekeningen, de bouwaanvraag bij de gemeente en voert het de bouw of verbouwing uit. Naast deze werkzaamheden kunt u bij Nuo Bouw ook terecht voor renovatie, restauratie, onderhoud, machinale houtbewerking en meubel- en interieurbouw.  
 
Bij Nuo Bouw draait het uiteindelijk om tevreden klanten. Het leveren van kwaliteit tegen een goed vooraf afgestemde prijs, een goede communicatie tussen de klant en het bedrijf en het bieden van service zijn hierbij de uitgangspunten. 
 
Heeft u bouw- of verbouwplannen dan kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen voor verdere informatie en / of een offerte.