Kunststofkozijnen
Schreuder Onstwedde Bouwbedrijf in
Onstwedde
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunststofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunststofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Schreuder Onstwedde Bouwbedrijf
Beukenweg 4
9591AX Onstwedde

tel: 0599-331369

Extra informatie

BOUWBEDRIJF SCHREUDER ONSTWEDDE (SINDS 1959) úw specialist in verbouwnieuwbouwrenovatieverkoop van bouwmaterialen.  GOED GEBOUWD, GEHEEL NAAR WENS. Wij willen alle bouwwensen van onze klanten werkelijkheid laten worden. Dankzij de korte lijnen in ons bedrijf, hebben onze klanten direct, persoonlijk contact met de eindverantwoordelijken. Wij luisteren naar onze klanten en maken alles bespreekbaar. Dit in combinatie met ons vakmanschap, zorgt altijd voor gegarandeerd uitstekende resultaten, al sinds 1959. 
 
WENSEN. Om wensen werkelijkheid te kunnen laten worden, willen wij die wensen zo goed mogelijk kennen. Daarom doen wij - zowel op voorhand als gedurende het bouwproces - alles in overleg met onze klanten. Dit overleg kan van twee kanten komen, want wij stellen ons zeer benaderbaar op. En binnen de grenzen van wetten en bouwtechniek, is bij ons alles mogelijk. 
 
Als aannemersbedrijf van bescheiden formaat, onderhouden wij persoonlijk contact met onze klanten en voeling met de praktijk van alledag. Eigenaars Flip en zijn zoon Hendrik Schreuder werken zelf actief mee, Hendrik aan bouwprojecten en Flip met ondersteunende diensten, zoals kantoorwerk. Telefonisch zijn wij bijna altijd bereikbaar, ook buiten kantooruren. 
 
Wij verzorgen desgewenst volledige begeleiding van complete bouwtrajecten. Daarvoor doen wij zaken met vaste, betrouwbare relaties op alle benodigde gebieden. Denk hierbij aan ontwerpers, leveranciers en installatiebureaus. Met sommige van deze relaties doen wij al zaken vanaf het moment van oprichting.

Specialiteit
  • Dakkapel  
  • Garage