Kunststofkozijnen
Janse Geveltechniek B.V. in
Oostburg
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunststofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunststofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Janse Geveltechniek B.V.
Neringweg 9
4501 PB Oostburg

tel: 0117-451404

Extra informatie

Janse Geveltechniek B.V. is vanaf 1990 hét Zeeuwse bedrijf met een brede range aan producten van topkwaliteit. In een tijd waar veel mensen spreken over een crisis gaat Janse Geveltechniek bv verder. Al sinds 1990 dezelfde eigenaar, geen overnames of faillissementen, maar een sterk en gezond Zeeuws bedrijf, waar de eigenaar en het personeel begrijpen dat voor u alleen het beste goed genoeg is, tegen scherpe en eerlijke prijzen!   
Of het nu gaat om stijlvolle zonwering of robuuste garagedeuren, design en duurzaam gaan bij Janse Geveltechniek B.V. hand in hand. Onze producten zijn een verfraaiing voor uw woning of bedrijfspand.  
 
Uw Zeeuwse bedrijf voor kozijnen, zonwering, rolluiken, garagedeuren, dakkapellen, terrasoverkappingen, gevelbekleding of binnenzonwering, bekijk deze website of neem contact op met een van onze vestigingen voor een advies op maat!! 
 
Kwaliteit K-vision kozijnen zijn voorzien van een KOMO Attest met Certificaat. Dit houdt in dat alle geproduceerde kozijnen door het onafhankelijke KIWA/SKG instituut steekproefsgewijs meerdere keren per jaar worden getest bij de fabrikant. Hierdoor heeft u de garantie dat u een kozijn koopt van een constante zeer hoge kwaliteit. 
 
Onderhoud De kunststof kozijnen behoeven nagenoeg geen onderhoud. Tijdens het wassen van de ramen is het zinvol het kozijn met een niet agressief schoonmaakmiddel mee te nemen. 
Controleer regelmatig uw hang- en sluitwerk; daar waar nodig een druppeltje olie. 
 
Inbraakwerendheid Het is een veilig gevoel als u onze kozijnen in uw woning heeft, want al onze systemen zijn tegen inbraak getest. 
Deze kozijnen hebben het best geteste hang- en sluitwerk wat er op de Nederlandse markt te verkrijgen is. 
Ze hebben daarom met glans alle inbraakwerendheidsproeven doorstaan en zijn uitgerust met het SKG keurmerk en het Politie Keurmerk Veilig Wonen. 
 
Milieu Het K-vision profielsysteem heeft een loodvrije stabilisator gebaseerd op Calcium/Zink en voldoet daarmee nu al aan de richtlijnen van de Europese commissie voor 2015 wanneer het lood- stabilisator verbruik ca. NUL moet zijn. 
 
Per 1 januari 2011 is de energie-eis (EPC) aan nieuwe woningen strenger geworden. De EPC mag maximaal 0,6 bedragen. Om daaraan te voldoen, moeten woningen extra energiezuinig ontworpen worden. Door K-Vision kozijnen toe te passen, wordt aan de EPC-eis voldaan, zonder dat er dure of ingewikkelde energiebesparende installatietechnische maatregelen nodig zijn. Er is EPC winst tot 0,11 haalbaar