Kunststofkozijnen
Komfort Kozijnen in
Oud beijerland
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunststofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunststofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Komfort Kozijnen
Antonie v Leeuwenhoekstr 18
3261LT Oud beijerland

tel: 0186-629183

Extra informatie

Wij kunnen binnen een week uw huis een complete metamorfose geven.   Nieuwe kozijnen, rolluiken, gevelpanelen etcetera 
 
Ook in Rolluiken heeft Komfort Kozijnen een prima aanbod, van grote zware stalen rolluiken in dichte uitvoering tot open stalen rolhekken. 
Voor de normale beveiliging kunt u uiteraard ook de onderstaande aluminium rolluiken aanschaffen. Deze zijn er natuurlijk ook weer in verschillende kwaliteiten en diktes. 
 
Al deze verschillende soorten rolluiken kunnen wij leveren binnen alleszins redelijke levertijden en uiteraard monteren wij alles volledig en vakkundig. 
 
Alle rolluiken kunnen desgewenst elektrisch uitgevoerd worden, eventueel zelfs met afstandbediening. Uiteraard kunt u ook kiezen voor een handbediend rolluik. 
 
Wilt u van ons een snelle prijsopgave? Dan is het mogelijk de +/- maten per E-mail of telefoon door te geven en u kunt dan vaak dezelfde dag een prijsopgave krijgen.  
Is deze prijs voor u interessant, dan meten wij uiteraard zelf de maten nog even na en gaan wij voor u het gewenste rolluik bestellen. De montage gebeurt dan zo snel mogelijk.  
U kunt natuurlijk ook meteen bellen voor een afspraak. In dat geval komen wij direct de maten bij u opnemen. 
 
Wat voor deuren zijn er zoal ? In grove lijnen onderscheiden wij drie soorten deuren: 
 
* Naar binnen draaiende deuren 
* Naar buiten draaiende deuren 
* Schuifdeuren - schuifpuien 
 
Naar binnen draaiende deuren 
 
Naar binnen draaiende deuren zijn meestal voordeuren en daarin is de meeste keuze, 
een normale deur kan namelijk worden voorzien van talloze panelen en elk paneel geeft uw voordeur een compleet eigen gezicht. 
Echter, naar binnen draaiende deuren zijn ook te gebruiken op terrassen of op een balkon. Vaak zijn er dan 2 deuren naast elkaar. 
 
 
Zonwering 
 
Wij onderscheiden drie verschillende soorten zonwering. Dit zijn: 
 
* Zonneschermen 
* Screens 
* Rolluiken 
 
Zonneschermen 
 
In zonneschermen onderscheiden wij ook weer drie verschillende soorten.  
Het knikarmscherm. Dit wordt altijd gebruikt bij terrassen, etalages of gewoon aan de straatkant. Het is echt een scherm voor de begane grond omdat je er een goede loopruimte onder hebt die zelf af te stellen is.

Specialiteit
  • Kozijnen 
  • Rolluiken 
  • Deuren 
  • Schuifpuien 
  • Zonwering 
  • Dakkapellen 
  • Gevels 
  • Garagedeuren 
  • Balkonafdichtingen