Kunststofkozijnen
H van Sluis bouwbedrijf in
Paasloo
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunststofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunststofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

H van Sluis bouwbedrijf
Binnenweg 1
8378JH Paasloo

tel: 0561-451623

Extra informatie

Bouwbedrijf H. van Sluis is een allround en dynamisch bouwbedrijf en is sinds 1991 gevestigd in Paasloo, tussen Steenwijk en Oldemarkt in de kop van Overijssel. We geven de voorkeur aan de traditionele bouwwijze met oog voor detail met de nadruk op een hoge kwaliteit.   
Wij doen alle voorkomende bouwwerkzaamheden of verbouwing(en) zoals timmerwerk, metselwerk, stucwerk, tegel- en betonwerken. 
Wij bouwen, verbouwen, onderhouden, restaureren, renoveren, verzorgen de aanbouw en/of uitbreiding van uw woning en voeren bouwwerkzaamheden uit voor bedrijven en instellingen. 
 
Ook voor ontwerp, advies, verzorgen van benodigde tekeningen, vergunningen en begeleiding van doe het zelfwerkzaamheden bent u bij ons aan het goede adres. 
Tevens leveren wij bouwmaterialen, hout, hardhout, hang- en sluitwerk en bevestigingsmiddelen.