Kunststofkozijnen
Wim Dijkman BV in
Peize
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunststofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunststofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Wim Dijkman BV
Havenstraat 4
9321DA Peize

tel: 050-5033498

Extra informatie

Wim Dijkman BV is ruim 30 jaar gespecialiseerd in de levering en montage van Weru kunststof kozijnen. Daarnaast leveren wij o.a. overkappingen, zonwering, windschermen, gevelbekleding, garagedeuren en carports.   
Houdt u ook van duurzaamheid, comfort, gemak en veiligheid? Met de producten van Wim Dijkman kiest u bewust voor maximale isolatie, minimaal onderhoud en optimaal woongenot voor tientallen jaren.  
 
Neem contact met ons op of kom naar de showroom en ontdek wat de voordelen van Weru voor u zijn.  
 
 
CASTELLO; Het veelzijdige kwaliteitskozijn 
 
Kunststof kozijnen van Weru 
Steeds meer Nederlanders kiezen voor kunststof kozijnen. Dat zijn mensen die duurzaamheid, comfort, gemak en veiligheid waarderen. Met deze keuze kiezen zij bewust voor maximale isolatie, minimaal onderhoud en optimaal woongenot. 
 
In elke situatie 
 
Het veelzijdige kunststof kozijn CASTELLO van Weru past perfect in dit plaatje. Dit populaire kozijn kent vele toepassingsmogelijkheden en is een graag gezien kozijn bij zowel nieuwbouw als renovatie en verbouwing. De reden is dat CASTELLO een hoogwaardig kunststof kozijn is dat alle belangrijke voordelen in zich verenigt. Dankzij de strakke profielvorm met een klassieke uitstraling, de verschillende kozijnvarianten en drie raamprofielen (smal, standaard en breed), biedt het CASTELLO-kozijn voor elke situatie een passende oplossing. 
 
 
Weru Castello, onderhoudsvrij kunststof kozijn 
 
Het CASTELLO-profiel is opgebouwd uit meerdere kamers en heeft een profielbreedte van 70 mm. Deze doordachte profielvorm zorgt, samen met de standaard staalversterking, voor stabiliteit en een zeer goede isolatiewaarde. Bovendien zijn de kozijn- en bewegende delen altijd met staal versterkt en zijn alle beslagdelen rondom in het staal bevestigd en niet alleen in kunststof. Deze constructie garandeert tientallen jaren probleemloos functioneren van uw ramen met minimaal onderhoud, want ook schilderen behoort tot het verleden. 
 
Weru CASTELLO-trado; Het traditionele kozijn 
 
Die ‘typisch’ Hollandse sfeer. CASTELLO-trado is het perfecte alternatief voor het traditionele Nederlandse kozijn. Het kozijn is door zijn specifieke vormgeving en de optionele houtuitstraling niet van een houten kozijn te onderscheiden. CASTELLO-trado is onderdeel van het CASTELLO-programma en is zeer geschikt om toe te passen in nieuwbouw en bij renovatie. Benieuwd naar de vele mogelijkheden? Breng een bezoek aan de showroom en laat u overtuigen! 
 
Weru CASTELLO-design; Het kunststof kozijn met de moderne uitstraling 
 
Om aan een groeiende vraag naar kunststof kozijnen met een eigentijdse en moderne uitstraling te voldoen, heeft Weru CASTELLO-design ontworpen. Met CASTELLO-design biedt Weru u een kunststof kozijn met een unieke designuitvoering. Het unieke van CASTELLO-design is gelegen in het profiel dat een extra dieptewerking geeft in het kozijn, waardoor de moderne designuitstraling ontstaat. 
 
Houtlook Verbinding; Persoonlijke stijl met tradionele houtlook 
 
Wilt u uw kozijn een persoonlijke stijl meegeven, dan kunt u kiezen voor onze houtlook. Hiermee heeft u een modern kunststof kozijn dat de charme van traditionele houten kozijnen bezit. Een specifieke hoekuitvoering, die bij houten kozijnen gebruikelijk is, geeft dit CASTELLO-kozijn de geheel eigen karakteristieke uitstraling. 
 
Weru CASTELLO-realto; De stijlvolle oplossing voor het nostalgische schuifraam 
 
Nostalgie, maar in een modern kader geplaatst. Traditie en techniek komen naadloos samen in CASTELLO-realto. Daarom past CASTELLO-realto perfect bij monumentale panden en bijzondere bouwwerken. CASTELLO-realto respecteert de klassieke vorm van het schuifraam en maakt tegelijkertijd gebruik van kwalitatief hoogstaande en onderhoudsarme materialen. Door de fraaie wijze waarop het bovenraam naar voren is gezet, lijkt het draaikiepraam uitgevoerd als een schuifraam. Ook getoogde bovendorpels en andere afwijkende vormen zijn mogelijk.

Specialiteit
  • Kunststofkozijnen en deuren 
  • Schuifpuien en terrasdeuren 
  • Overkappingen en veranda's 
  • Tuinkamers en terrasbeglazing 
  • Glazenwindschermen 
  • Hardhouten windschermen 
  • Deurluifels 
  • Keralitgevelbekleding 
  • Horren en zonwering 
  • Garagedeuren en carports