Kunststofkozijnen
AB Schilderwerken & Kozijnen in
Pijnacker
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunststofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunststofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

AB Schilderwerken & Kozijnen
Ambachtsweg 81
2641KW Pijnacker

tel: 015-3698080

Extra informatie

Over AB Schilderwerken & Kozijnen te Pijnacker   
Eigenlijk zouden we AB Raam & Deur 'Op Maat Naar Uw Wensen' kunnen noemen. U mag er op rekenen dat u een kwalitatief zeer hoogwaardig product geleverd en geplaatst krijgt, dat geheel naar uw ontwerp en wensen is vervaardigd in hout of in kunststof. 
 
 
Kant-en-klaar, dus binnen en buiten echt compleet afgewerkt.

Specialiteit

Topkwaliteit schilderwerk en meer   
Schilderwerk 
 
AB Schilderwerken & Kozijnen biedt u producten en diensten van topkwaliteit. Voor het beste schilderwerk en raamrenovatie in Pijnacker en omstreken moet u bij AB Groep zijn. Ons team van specialisten werkt snel en conform de afspraken. Wat uw voorkeuren ook zijn, wij hebben de oplossing voor u. 
 
Trappen 
 
Kunstofkozijnen 
 
Kunststofkozijnen. 
Keuze uit meerdere profielen. 
5 kamer-isolatie systemen. 
HR ++ isolatieglas. 
inbraakveilig. 
10 jaar garantie 
 
Houtenkozijnen 
 
Diverse kozijnprofielen leverbaar. 
Binnendeuren 
Buitendeuren 
Afgelakt met Sikkens Acrylaatlak 600Mμ 
Inbraakveilig 
HR++ isolatieglas 
10 jaar garantie 
 
Garantie 
 
Het AB meerjaren-garantieplan is onder andere voor Vereniging van Eigenaren een goede manier om voor bijvoorbeeld de komende 10 jaar de te verwachte kosten van het schilderwerk in kaart te brengen. Volgens een onderhoudsplan spreekt u hierbij af wat uw vakman per onderhoudscyclus uitvoert en tegen welke kosten. Hierdoor zijn de kosten voor de komende jaren bekend en is het voor een VvE eenvoudig om haar kosten in kaart te brengen. Met het AB garantie totaalconcept uw onroerend goed weer in topconditie gebracht.