Kunststofkozijnen
Aannemersbedrijf Kordes Bouw in
Puiflijk
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunststofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunststofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Aannemersbedrijf Kordes Bouw
Houtsestraat 24
6655AR Puiflijk

tel: 0487-506271

Extra informatie

KORDESbouw is gespecialiseerd in nieuwbouw, verbouwing, renovatie en onderhoud van particuliere woningen en bedrijfspanden. Maar ook voor maatwerk en machinaal timmerwerk kunt u bij ons terecht, o.a. kozijnen, ramen en deuren.Wij zijn een klein bouwbedrijf waar de liefde voor het vak hoog in het vaandel staat: ambachtelijk vakmanschap, een goede service en korte communicatielijnen.   
Wij zijn gevestigd in Puiflijk, gemeente Druten, en zijn voornamelijk werkzaam in Gelderland en Noord-Brabant.En dat wij ook voor u de ideale bouwpartner kunnen zijn lichten we graag toe in een geheel vrijblijvend gesprek. 
 
Korte communicatielijnenen en vaste aanspreekpunten zorgen voor duidelijke afspraken en een efficiënte werkwijze. Om uw ideeën te verwezenlijken denken wij met u mee en geven u graag advies.Een offerte ontvangt u binnen twee weken na een persoonlijk, vrijblijvend gesprek. Een vaste prijs wordt overeengekomen zodat u niet voor verrassingen komt te staan. KORDESbouw staat dan ook garant voor kwaliteit, service en flexibiliteit.