Kunststofkozijnen
Bouwbedrijf Heimensen BV in
Putten
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunststofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunststofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Bouwbedrijf Heimensen BV
Handelsweg 28
3881LS Putten

tel: 0341-356142

Extra informatie

Bouwen met betrokken mensen    
Bouwbedrijf Heimensen BV werd in 1978 opgericht door de gebroeders Heimensen uit Putten. In 2001 is het bedrijf overgenomen door de Noordersluis Bouwgroep. De Noordersluis Bouwgroep met vestigingen in Lelystad, Putten en Nijverdal is actief in ontwikkelen, bouwen en specialisaties. 
 
Duurzame relaties met opdrachtgevers, onderaannemers, leveranciers en medewerkers vinden wij belangrijk. Ons beleid en onze bedrijfscultuur zijn gericht op het continueren van deze samenwerking. 
Wij streven naar een prettige werkomgeving waarin een informele cultuur is gekoppeld aan de vereiste zakelijkheid om samen doelen te realiseren.  
 
Wij zijn ons bewust van onze maatschappelijke rol en verantwoordelijkheid naar de partijen bij onze activiteiten. Veilige en gezonde arbeidsomstandigheden voor onze medewerkers en een zo minimaal mogelijke belasting voor het milieu geven we prioriteit.  
 
Bouwbedrijf Heimensen BV realiseert een omzet van circa € 9 miljoen voor professionele opdrachtgevers zoals woningbouwverenigingen, ontwikkelaars, beleggers en bedrijven, maar ook voor particuliere opdrachtgevers.  
 
Bouwbedrijf Heimensen BV is actief in bouwen en specialisaties. De bouwactiviteiten gaan van kleine reparaties tot de nieuwbouw, onderhoud en renovatie van woning- en utiliteitsbouw. De specialisaties bestaan uit het produceren van kozijnen, ramen en deuren, maar ook prefab elementen en interieur. Wij willen ons graag onderscheiden door ook tijdens de ontwerp- en uitwerking van een project onze opdrachtgevers te adviseren

Specialiteit
  • Meubeltimmerwerk / binnentimmerwerk  
  • Houtbewerking