Kunststofkozijnen
Hijnekamp Kozijnen in
Rhenen
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunststofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunststofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Hijnekamp Kozijnen
Steenoven 6
3911TR Rhenen

tel: 0317-618500

Extra informatie

Altijd kwaliteit,altijd op tijd!   
Een persoonlijke benadering, een perfect product en een punctuele levering. Uit ervaring weet men bij Hijnekamp Kozijnen maar al te goed dat deze drie zaken essentieel zijn voor de klant in de bouwwereld. Daarom wordt binnen de fabriek in Rhenen gewerkt door de beste mensen met de meest moderne machines. De producten zijn uitsluitend van hout, de natuurlijke grondstof met de vertrouwde uitstraling. 
 
Het bedrijf met acht werknemers is toegankelijk en kleinschalig, maar groots in het produceren van kwaliteit. Voor zowel bedrijven als particulieren levert Hijnekamp maatwerk op de millimeter nauwkeurig. En altijd op tijd. 
 
 
Altijd een passende oplossing 
U vraagt, wij draaien. Bij Hijnekamp Kozijnen wordt alles op het gebied van kozijnen, ramen en deuren op maat en volledig naar wens van de klant gefabriceerd. Voor ieder project, groot of kleinschalig, is een passende oplossing te vinden. Draai-kiepkozijnen, klepraamkozijnen, schuifraamkozijnen, tuindeurkozijnen, valramen schuifpuien, luiken of lijsten; Hijnekamp maakt ze met zorg en vakmanschap. 
 
Informeer na de mogelijkheden via telefoon, email of een bezoek aan de fabriek in Rhenen. 
 
 
Ordelijk en strak georganiseerd 
Wie geïnteresseerd is in producten van Hijnekamp Kozijnen kan telefonisch of via deze website contact opnemen, maar natuurlijk ook langskomen in de toegankelijke fabriek (Steenhoven 6 in Rhenen). Op verzoek maakt de werkvoorbereider een offerte die na controle uiteraard kan worden aangepast aan de wensen van de klant. Vervolgens worden de specificaties in de computer ingevoerd en volgt een tekening die ook weer nauwgezet wordt gecontroleerd. 
 
Bij het eigenlijke productieproces wordt het verantwoord geproduceerde hout door computergestuurde machines op maat gezaagd. Na de eerste montage worden de producten twee keer van verf voorzien, waarna de laatste afwerking plaatsvindt. In veel gevallen worden de bestellingen afgehaald door de klanten, maar Hijnekamp Kozijnen kan de producten ook zelf afleveren en plaatsen.  
 
Bij een rondleiding door de fabriek is het opvallend om te zien hoe ordelijk en strak georganiseerd het hele proces verloopt. Er zijn opvallend veel voorzieningen getroffen om er voor te zorgen dat het personeel ontspannen kan werken en niet zwaar hoeft te tillen of vaak hoeft te bukken.

Specialiteit
  • Kozijnen 
  • Ramen 
  • Deuren 
  • Draai-kiepkozijnn 
  • Klepraamkozijnen 
  • Schuifraamkozijnen 
  • Valramen 
  • Schuifpuien 
  • Luiken 
  • Lijsten