Kunststofkozijnen
Machinaal Timmerbedrijf De Waard B.V. in
Rhoon
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunststofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunststofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Machinaal Timmerbedrijf De Waard B.V.
Handelsweg 10
3161 GD Rhoon

tel: 010-5018559

Extra informatie

Voor al uw ambachtelijk timmerwerk   
Ramen, deuren, kozijnen, interieurbouw, meubilair, renovaties, verbouw en aanbouw. 
Kortom alles wat met hout te maken heeft. 
 
Sinds 1981 gespecialiseerd 
 
Sinds 1981 zijn wij gespecialiseerd en toonaangevend in de complete timmerindustrie. Gevestigd in Rhoon, maar naast Rotterdam en omgeving werkzaam in het hele land. 
Niets is ons te gek, van getoogde kozijnen, naar op maat gemaakte meubels, tot complete woning- en interieur-verbouwingen en aanbouwen. Daarnaast werken wij op de meest uiteenlopende locaties, van kastelen, rijksmonumenten en kerken tot nieuwbouwhuizen en kantoren. 
 
Bouwkundig ingenieur 
 
Wij hebben onze eigen bouwkundig ingenieur in dienst, die al uw wensen en ontwerpen op papier zet. Denk hierbij aan een door u bedachte kast die van de tekenkamer, na uw goedkeuring, de fabriek in gaat en later als uw eyecatcher in de woonkamer staat. Maar ook uw complete aanbouw en bouwaanvraag worden hier getekend en geregeld. 
 
Beste kwaliteit houtsoorten 
 
Wij gebruiken voor onze producten uitsluitend de beste kwaliteit houtsoorten zodat het eindproduct altijd van topkwaliteit is.