Kunststofkozijnen
Jan van Egmond BV Aannemersbedrijf in
Rijnsburg
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunststofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunststofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Jan van Egmond BV Aannemersbedrijf
Langevaart 16
2231GC Rijnsburg

tel: 071-4025415

Extra informatie

Jan van Egmond: veelzijdige aannemer   
Al sinds 1952 is Jan van Egmond BV dé specialist van de bollenstreek op het gebied van kassen, bedrijfshallen en klimaatcellen.  
 
Natuurlijk hebben in die ruim 50 jaar de ontwikkelingen niet stil gestaan. Wij zijn groot geworden met het bouwen van kassen en schuren voor bloemen- en bollenkwekers in de bollenstreek. Een sector waar service op de eerste plaats komt. 
 
Maar de agrarische sector gaat met zijn tijd mee, en dus ook onze kassen en bedrijfshallen. Ontwerp en uitstraling worden steeds belangrijker. Wij bouwen tegenwoordig dan ook niet meer alleen in tuinbouwgebieden, maar ook op industrieterreinen komt u bedrijfshallen van Jan van Egmond BV tegen. 
 
Bovendien beschikken wij over een moderne werkplaats voor machinale houtbewerking. Van kozijnen, ramen en deuren tot mooie erkers. Ons machinepark is in 2002 vernieuwd. 
 
Natuurlijk zijn wij trots op deze moderne ontwikkelingen. Maar wij zijn niet vergeten waar onze wortels liggen. Daarom staat ouderwetse service bij ons hoog in het vaandel, van bouwaanvraag tot oplevering.