Kunststofkozijnen
Glaszet- en Klusbedrijf Christ Schepers in
Roosendaal
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunststofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunststofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Glaszet- en Klusbedrijf Christ Schepers
Hulsdonksestraat 153
4708AB Roosendaal

tel: 0165-554847

Extra informatie

Glaszet- en Klusbedrijf Christ Schepers is al jaren een begrip in Roosendaal en omstreken. Kwaliteit en service staan bij ons hoog in het vaandel en dat betekent grote tevredenheid onder onze klanten. Of het nu gaat om een ruit zetten of bijvoorbeeld een dakraam plaatsen.   
 
In de regio West-Brabant zijn wij een gevestigde naam op het gebied van glas(zetten). Wij leveren en plaatsen diverse soorten isolatieglas zoals HR++ glas. Daarnaast hebben wij speciaal glas voor serres in ons assortiment. Vanzelfsprekend komen wij dat voor u plaatsen, of u nu in de regio Bergen op Zoom, Steenbergen, Etten-Leur, Zevenbergen of Breda woont. 
 
Wij richten ons uitsluitend op de particuliere markt. Informeert u gerust naar de mogelijkheden en tarieven. 
 
 
Naast bovengenoemde werkzaamheden bent u bij ons ook aan het juiste adres voor: 
 
 • Kozijnen plaatsen en/of repareren 
 • Verfklussen (zowel binnen als buiten) 
 • Gipsplaatwanden en -plafonds 
 
 
Glaszet- en Klusbedrijf Christ Schepers is aangesloten bij VLOK. VLOK is een belangenorganisatie voor klussenbedrijven maar nog geen erkende brancheorganisatie. De aangesloten bedrijven hanteren de leveringsvoorwaarden die tot stand zijn gekomen in samenwerking met onder andere de consumentenbond. Hieraan zijn ook de opdrachtformulieren gekoppeld. Er is tevens een geschillencommissie in het leven geroepen om problemen in de uitvoering van werken te behandelen. 
 
Als specialist op het gebied van vloerisolatie voeren wij het merk TONZON. 
 
Heeft u wel eens nagedacht over hoeveel warmte er verloren gaat door een ongeïsoleerde vloer? Om over het gebrek aan comfort nog maar niet te spreken. Achteraf isoleren is mogelijk als er een kruipruimte is, maar dat is een flinke klus. Vooral bij gebruik van de meer traditionele materialen. En bij houten vloeren kan het al helemaal niet toegepast worden omdat de onderkant door condens vochtig kan blijven. Hierdoor kan het hout gaan rotten. Ook voor het milieu is het een zware belasting vanwege het volume, de samenstelling, de productie en het vervoer van deze producten. 
 
Maar nu is er een goede oplossing! Namelijk TONZON vloerisolatie. Dit is een met aluminium beklede kunststoffolie, verdeeld in luchtkamers. Deze is achteraf goed aan te brengen en heeft bovendien een hoge isolatiewaarde. Ook voor houten vloeren is het erg geschikt doordat deze nu niet meer vochtig worden. Prettige bijkomstigheid is dat het milieu zo min mogelijk wordt belast door het geringere materiaalverbruik. De kosten? 
Deze zullen zich binnen afzienbare tijd terugverdiend hebben door de verlaging van de stookkosten en subsidiemogelijkheden. Bovendien wordt het wooncomfort een stuk verhoogd. Het is ook mogelijk dat u het zelf aanbrengt. Een instructievideo is daartoe te leen. Informeert u naar de mogelijkheden.

Specialiteit
 • Uwruitzetten 
 • Dakramenplaatsen 
 • Kozijnenplaatsenen/ofrepareren 
 • Deurenafhangen 
 • Verfklussen(zowelbinnenalsbuiten) 
 • Murenimpregneren 
 • Boor-breek-ensloopwerken 
 • Gipsplaatwandenenplafonds 
 • Stukadoorklusjes 
 • Glasnoodafdichting