Kunststofkozijnen
HMS-Klussenbedrijf Rosmalen in
Rosmalen
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van kunststofkozijn leveranciers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de kunststofkozijnenleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

HMS-Klussenbedrijf Rosmalen
Wethouder Noppenlaan 24
5243XM Rosmalen

tel: 073-5222084

Extra informatie

HMS-Klussenbedrijf Rosmalen: Renovatie - Verbouwingen - Herinrichtingen  HMS-Klussenbedrijf Rosmalen begeeft zich in zowel de particuliere als zakelijke markt. In beide markten wordt met name verbouwingen, totaal onderhoud en renovatie gerealiseerd. Vanaf initiatief tot en met de nazorg bent u bij HMS Klussenbedrijf aan het juiste adres. 
 
Een flexibele bedrijfsvoering en professionele aanpak staan altijd garant voor een passende oplossing. De nodige kennis en ervaring zorgen ervoor dat de klant verzekerd is van een goede kwaliteit tegen een scherpe prijs. Ons personeelsbestand en de samenwerking met een selecte groep onderaannemers en leveranciers maakt het mogelijk alle facetten van de klus nauwkeurig af te stemmen op de wensen van de klant. De diversiteit aan gebouwen en opdrachtgevers zorgt ervoor dat elk project een aanpak op maat vergt. 
 
Ook scholen, zorgcentra en woningbouwverenigingen behoren tot de (potentiële) opdrachtgevers in de zakelijke markt. Jarenlange ervaring en complete uitrusting zorgen ervoor dat ook deze bedrijven kunnen bouwen op HMS Klussenbedrijf. 
 
HMS-Klussenbedrijf Rosmalen bouwt aan duurzame relaties waarbij opdrachtgevers erop kunnen vertrouwen dat hun opdracht vakkundig wordt uitgevoerd. Momenteel zijn het de particuliere opdrachtgevers die het grootste deel van het klantenbestand voor hun rekening nemen. 
 
HMS-Klussenbedrijf Rosmalen is gevestigd in Rosmalen (Noord Brabant) en heeft haar werkgebied voornamelijk in de regio’s: 's-Hertogenbosch, Tilburg en Eindhoven . Uiteraard werken wij ook daarbuiten. 
Of het nu gaat om het verbouwingen, totaal onderhoud of renovatie, het vakwerk van onze mensen komt u overal tegen.

Specialiteit
  • schilderwerken 
  • klussen 
  • timmerwerkzaamheden 
  • tegelzetten 
  • gevelreiniging 
  • verbouwing 
  • aanbouw 
  • stukadoren